Celebrity

17. října 2023 16:00

Vanesa Havlíková

Patrik Hartl o manželství: Vzrušuje mě spát se ženou, která je chytřejší než já

Manželé Hartlovi v 7 pádech Honzy Dědka

Spisovatel Patrik Hartl (47) do oblíbené talkshow tentokrát zavítal i s manželkou Martinou (45). Společně se rozpovídali o tom, za jakých okolností se seznámili, jak vypadá jejich partnerské soužití. Patrik navíc prozradil, čím ho jeho žena vzrušuje.

Patrik Hartl je mezi lidmi oblíbený svým smyslem pro humor, upřímností i neuvěřitelnou spontánností. Spisovatel a režisér má s manželkou Martinou (45) dvě děti – Hynka (17) a Áju (6). Se svou ženou je už krásných 30 let a jejich láska stále kvete.

Martina je Hartlovou první velkou láskou. Seznámili se na diskotéce. „Začali jsme spolu chodit, když Martince bylo 15 a mně 16. To je zlomový věk. Do té doby jsem byl odvážnější, chodil jsem s holkama, ale nepřipadalo v úvahu, že spolu budeme spát. Až když jsem přešel do sexuálního věku, stal jsem se plachým. Dokud jsem byl panic, nebyl jsem plachý,“ zauvažoval Hartl.

Láska na první pohled

Martina ho zaujala na první pohled. „Měla hezké tričko a byla pěkná. Myslel jsem si, že je z internátu Farmaconu, ale byla z internátu francouzského lycea. Z toho jsem byl trochu rozladěn, protože mi bylo jasné, že to bude běh na dlouhou trať,“ zavzpomínal Hartl.

Kromě manželů Hartlových se v 7 pádech Honzy Dědka představili také bratři Neckářovi.

I on svoji ženu zaujal a kupodivu ne svým typickým smíchem. „Byl hezký, líbil se mi…,“ přiznala Martina. „Já jsem hezký!“ opravil ji Patrik. „Ano. Ale i tehdy byl hezký. Došlo mi ale, že chodil už s mými dvěma kamarádkami z intru. Říkala jsem si, že třetí z jednoho intru nebudu. Tak jsem si myslela, že skončíme jedním tancem,“ přiznala Hartlová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Hartla manželka vzrušuje i po 30 letech

A jak jim funguje manželský život? „Vzrušuje mě, že spím se ženou, která je chytřejší než já. To bych doporučil všem mužům,“ vzkázal Patrik Hartl. „Doma to ale neříká,“ postěžovala si naoko jeho žena Martina. „Já doma moc nemluvím. Jsem unavený,“ přispěchal s vysvětlením spisovatel.

Mohlo by vás zajímat: Umírající žena chce poslední sex s ex. Manžela požádala o svolení, ten zuří

„To je pravda, teď doma hodně mlčí. Spíš slibuje, že začne sportovat, ale pořád to oddaluje a pořád to nepřichází. Teď to nepůjde, protože o víkendu vystoupal na rozhlednu Járy Cimrmana a doteď ho bolí stehna,“ práskla na svého muže Martina. „Ta rozhledna je malá, mě to překvapilo. Byl jsem s dcerou na chalupě. Ája mi říkala, že si uvědomila, že jsem nejhloupější z rodiny. Říkal jsem jí, že to není pravda, že pracuju v práci a pak se doma vypnu. Na to mi řekla, že kecám,“ pobavil Hartl.

Podívejte se na starší rozhovor s Patrikem Hartlem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.