Umírající žena chce poslední sex s ex. Manžela požádala o svolení, ten zuří

U lidí, kteří vědí, že jim zbývá jen pár měsíců života, je poměrně běžné, že mají seznam přání, jež by si chtěli před smrtí splnit. Manžela umírající ženy ovšem šokovalo, že jedním z jejích přání byl sex s bývalým přítelem. Od svého muže chtěla svolení a on nyní váhá, zda je pro ni ochotný takovou oběť podstoupit.

Když umírající manželka svému muži svěřila touhu ještě jednou mít sex se svým atraktivním ex, pochopitelně ho to ranilo. Připadal si zrazený a přemýšlel nad tím, zda upřednostnit jedno z posledních přání své nemocné ženy před vlastním egem a sebeúctou. Na toto téma s ní také vedl sáhodlouhý rozhovor.

Podívejte se na tipy expertky na vztahy, jak se také dá zlepšit partnerská komunikace:

Vynucený souhlas

„Ptal jsem se jí, proč chce tohle. V podstatě mi řekla, že po stránce fyzické kompatibility pro ni byl nejlepším milencem. Jsem naštvaný, že se mě na to vůbec zeptala. Jsem v pozici, kdy si připadám, že jí musím říct ano, protože umírá,“ napsal muž na sociální síti Reddit.

Mohlo by vás zajímat: Léto láká k sexu v bazénu. Divoké hrátky se ale mohou proměnit v bolestivý zážitek

Manžel umírající ženy dále popsal, že je ve šťastném manželství více než 10 let a diagnóza jeho partnerky je oba zdrtila. Dodal, že nemoc, kterou trpí, ji pravděpodobně brzy upoutá na invalidní křeslo a bude kvůli ní velmi rychle chátrat. „Celá situace mě neuvěřitelně štve. Štve mě, že sex s ex byl pro ni tak skvělý, že ho chce stihnout ještě jednou,“ dodal.

Nefér chování

Na Redditu mohou být příspěvky anonymní a stejně tak anonymně je může okomentovat kdokoli z celého světa, kdo na této platformě má účet. Výlev emocí tohoto muže, který se nachází ve velmi složité životní situaci, získal mnoho pozornosti. Lidé se vesměs shodují, že chování umírající manželky není férové.

Čtěte také: Manželství podle numerologie. Nejlepší ve vztahu jsou jedničky, trojky nebo šestky

„Nemoc není omluva pro to, aby se k vlastnímu manželovi chovala jako ke kusu hadru. Uráží tím vás i celý váš vztah. Pokud je ten příběh pravdivý, sbalil bych jí věci a nechal ji dožít u ex. Kdyby se mě na tohle manželka zeptala, ani bych jí nešel na pohřeb,“ napsal jeden z naštvaných komentujících. Manželku hájil jen málokdo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.