Štěpán Kozub v sanitce vyprávěl vtipy. Dostal za ně kortikoidy

Štěpán Kozub v Show Jana Krause

Herec Štěpán Kozub má na vtipy talent. Dokonce až takový, že je od něj chtějí slyšet i lékaři v sanitce. Kromě herectví se věnuje také hudbě a teď trochu začal figurovat i ve světě literatury.

Klaun se zmáčknutou slzou, právě tak se jmenuje autobiografická kniha, která nedávno vyšla osobitému herci a muzikantovi Štěpánu Kozubovi. „To jsem nenapsal úplně já,“ uvedl na pravou míru umělec v pořadu Show Jana Krause. „Byl jsem osloven, jestli by o mně mohli napsat knížku,“ vysvětlil Kozub.

Mohlo by vás zajímat: Štěpán Kozub skončil v péči lékařů a ruší představení: Léčím se, není to snadné

Také vyvrátil spekulace o svém vážném zdravotním stavu: „Měl jsem zánět na plicích. Jsem od dětství astmatik, takže s tím od dětství trochu bojuju. A chytil jsem takový plicní záchvat a pak mě odvezla sanitka,“ popsal Štěpán s tím, že v nemocnici ho přijal doktor Menšík, což mu evokovalo jakési herecké nebe.

Vtipy v sanitce

„Tak jsem si říkal: Á, už jdou pro mě, už je to tady! Švihli mi do ramene kortikoidy a doktor povídá: Je mi to takové trapné, pane Kozube, vím, že nemůžete dýchat, ale řekněte vtip! Tak jsem tam v sanitce poslal dva fóry, on mi dal kortikoidy a bylo to dobrý,“ vzpomínal Kozub na humorný zážitek se záchranáři.

Čtěte také: Vyděšený Štěpán Kozub strachem skoro nedýchal. Na pódium za sebe vyslal náhradníka

Štěpán je totiž (nejen) v Ostravě, kde žije, známý tím, že zde založil Comedy Club. „Tak asi pět let jsem o tom přemýšlel, nikomu jsem to moc neříkal, a pak jsem si říkal, teď už bych to jako otevřel, ale zase se mi moc nechce někde si půjčovat peníze. Tak jsem si počkal, až je vydělám, a teď jsem je zainvestoval tady do toho,“ vysvětlil bavič a dodal, že má tým lidí, kteří podnik provozují, a on ho jen zpovzdálí kontroluje a vystupuje v něm.

Ve svém soukromí si pak velice cení samoty a klidu, a tak bydlí v domku na kraji města. „Dokonce jsem udělal takovou tu českou věc, že jsem si postavil bazén,“ poznamenal spokojeně. „Takže tam skáču do té vody a cítím se trochu jako u moře. Občas tam dám pro pocit i trochu soli,“ doplnil Kozub. Celkově však prý sám pro sebe a svůj privátní život moc času nemá. „Teď už moc ne. Ale mám dcerku, a s tou se snažím být co nejvíc to jde. Práce je hodně. Například ta knížka zabrala spoustu času. A do toho koncerty a klub. Ale baví mě to. Já to dělám rád,“ prozradil Štěpán v dalším dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat každou středu od 21.40 na Primě.

Anna K. potřebuje na spánek úplné ticho a tmu. Na hotely si vozím matraci, říká:

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause celebrity Štěpán Kozub herec sanitka zdravotní stav

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.