Štěpán Kozub naposledy o kolapsu: Není čas ztrácet čas, startuji tělo do nových dnů

Talentovaný český herec a bavič Štěpán Kozub nedávno pořádně vyděsil fanoušky. Oznámil, že se jde léčit a dává si na nějaký čas pauzu od hraní. Teď poskytl podrobnější informace o tom, jak se s tím popasoval.

Štěpán Kozub (27) patří mezi herce, kteří svým talentem všechny okolo rozesmávají. V poslední době mu ale příliš do smíchu není. V jeho životě došlo k poměrně nepříjemným sledům událostí, se kterými se musel vyrovnat. Kromě rozvodu s manželkou musel řešit také svůj zdravotní stav.

Mohlo by vás zajímat: Štěpán Kozub skončil v péči lékařů a ruší představení: Léčím se, není to snadné

Svým fanouškům před časem oznámil, že se musí léčit, a proto si dává od hraní pauzu. „Mám těžký zánět průdušek se silným astmatem, které mám již vrozené. A hned prvního ledna, na Nový rok, jsem kolem půlnoci dostal těžký astmatický záchvat. Měl jsem extrémně rychlou tepovou frekvenci s náběhem na slabý infarkt,“ sdělil Kozub deníku Blesk.

Děsivá vzpomínka na Nový rok

Z péče lékařů byl Štěpán nakonec propuštěn do domácí léčby, kde musí především dodržovat klidový režim a moc se nepřetěžovat. Během toho si Kozub uvědomil určité věci a došel k rozhodnutí trochu přehodnotit svůj způsob života.

Čtěte také: Štěpán Kozub se v tichosti rozvedl se svou ženou Bárou. Z manželství má tříletou dceru

Začátek letošního roku se mu ale z hlavy jen tak nevytratí. „1. 1. 2024 už asi nikdy nezapomenu. Nemám ve zvyku přidávat zde nějaké své vnitřní pochody nebo pocity, nicméně tento den je v mnohém zásadní. Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo STOP. Pomalu ho opět startuji do nových dnů. Teď už ovšem vím, že na to musím jít trošku jinak! Děkuji vám a přísahám že už je to třetí a poslední příspěvek na toto téma! Jdeme na to! Není čas ztrácet čas,“ napsal Kozub na svůj Instagram k černobílé fotografii, kde se na sebe s hlubokým pohledem dívá do zrcadla. Soudě podle jeho aktivity a způsobu jakým komunikuje se svými fanoušky skrze sociální sítě, se jeho stav na štěstí den ode dne zlepšuje.

Štěpán Kozub promluvil o zdravotním stavu a poslal fanouškům vzkaz:

Sdílejte článek
Štítky nemoci infarkt celebrity Štěpán Kozub zdraví

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.