Štěpán Kozub skončil v péči lékařů a ruší představení: Léčím se, není to snadné

Populární herec, stand up komik a umělecký šéf ostravského divadla Mír Štěpán Kozub se stahuje z veřejnosti. Svým fanouškům oznámil, že se na nějaký čas musí rozloučit s vystoupeními i aktivitou na sociálních sítích, protože podstupuje blíže nespecifikovanou léčbu.

Štěpán Kozub o svých problémech včera napsal fanouškům na Instagramu. „Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s Vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ začal textové sdělení v rámci instagramového story známý komik, který vzápětí dodal, že důvodem jsou jisté zdravotní problémy.

„Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme. Děkuji Vám za pochopení,“ dodal Štěpán Kozub, který figuroval i jako porotce v show Česko Slovensko má talent. Žádné detaily přibližující, co ho trápí a s jakou zdravotní komplikací se aktuálně léčí, nicméně nesdělil.

Je to teprve měsíc a půl, co padlo definitivní rozhodnutí v rozvodovém řízení mezi Kozubem a jeho dlouholetou partnerkou a posléze i manželkou Bárou, s kterou vychovává dcerku Anežku. Až začátkem prosince vyšlo najevo, že manželé v tichosti 1. srpna loňského roku podali žádost o rozvod, v níž konečný verdikt padnul 21. listopadu.

Trochu více celou situaci nicméně osvětlila aspoň jeho manažerka Dominika Kašovská. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla pro Blesk.

Štěpán Kozub jako porotce talentové soutěže:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.