Štěpán Kozub skončil v péči lékařů a ruší představení: Léčím se, není to snadné

Populární herec, stand up komik a umělecký šéf ostravského divadla Mír Štěpán Kozub se stahuje z veřejnosti. Svým fanouškům oznámil, že se na nějaký čas musí rozloučit s vystoupeními i aktivitou na sociálních sítích, protože podstupuje blíže nespecifikovanou léčbu.

Štěpán Kozub o svých problémech včera napsal fanouškům na Instagramu. „Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s Vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ začal textové sdělení v rámci instagramového story známý komik, který vzápětí dodal, že důvodem jsou jisté zdravotní problémy.

„Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme. Děkuji Vám za pochopení,“ dodal Štěpán Kozub, který figuroval i jako porotce v show Česko Slovensko má talent. Žádné detaily přibližující, co ho trápí a s jakou zdravotní komplikací se aktuálně léčí, nicméně nesdělil.

Je to teprve měsíc a půl, co padlo definitivní rozhodnutí v rozvodovém řízení mezi Kozubem a jeho dlouholetou partnerkou a posléze i manželkou Bárou, s kterou vychovává dcerku Anežku. Až začátkem prosince vyšlo najevo, že manželé v tichosti 1. srpna loňského roku podali žádost o rozvod, v níž konečný verdikt padnul 21. listopadu.

Trochu více celou situaci nicméně osvětlila aspoň jeho manažerka Dominika Kašovská. „Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních nočních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla pro Blesk.

Štěpán Kozub jako porotce talentové soutěže:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.