Celebrity

21. října 2023 05:45

Vanesa Havlíková

Kouření ve třinácti i vyhazov ze školy. Pavla Beretová promluvila o divoké pubertě

Pavla Beretová v 7 pádech Honzy Dědka

Prožila divokou pubertu, od které jí pomohlo až divadlo. Po vystudování DAMU dostala angažmá na naší nejprestižnější divadelní scéně a v současnosti patří Pavla Beretová mezi nejobsazovanější herečky. V talkshow u Honzy Dědka nyní přiblížila divoké dospívání a rozpovídala se o své herecké kariéře.

„Byla jsem hodná holka a pak přišla puberta. Ta byla divoká. Je to tak. Kouřit jsem začala ve třinácti. Rodiče se snažili, ale mně to bylo jedno. Přišla i facka, odletělo cigáro, tak jsem zapálila nové,“ prozradila na sebe herečka s tím, že její puberta citelně zasáhla i do jejích studijních výsledků.

„Propadla jsem jenom jednou. Přišla puberta, bylo to ve velkém, zapříčinilo to vyhazov ze školy, trojku z chování, dvě nedostatečné. To jsem tenkrát i odešla z domu. Řekla jsem, že tam nebudu, když mi říkají, co mám dělat. Našla jsem si práci. To trvalo asi rok nebo rok a půl a pak to přešlo,“ dodala.

Kromě Pavly Beretové se v 7 pádech Honzy Dědka představili také bratři Neckářovi.

„Poté jsem začala studovat biskupské gymnázium, to byla jediná škola, která mě s trojkou z chování byla ochotná vzít. Tenkrát jsem jim tam lhala, řekla jsem jim, že jsem sešla z cesty. Oni mi uvěřili a vzali mě. V každé třídě tam visel kříž a hodina začala modlitbou. Večer byl mejdan a ráno na bohoslužbu. Tak to tehdy bylo,“ zavzpomínala Beretová.

Angažmá v Národním divadle obrečela

Po gymnáziu vystudovala DAMU, následně hned dostala angažmá na naší nejprestižnější divadelní scéně. Ona z toho ale vůbec radost neměla. Naopak. „Tenkrát jsem byla pankáč. Myslím, že jsem chtěla jít do Ústí nebo k Bezručům (ostravské Divadlo Petra Bezruče, pozn. red.). Byla jsem drsná holka, chtěla jsem s pankáčema dělat divadlo. Ale jediná dvě divadla, která mi tenkrát nabídla angažmá, bylo Vinohradské a Národní divadlo,“ uvedla herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Černé vdovy, s tím, že to tehdy obrečela.

Čtěte také: Manžel černé vdovy Renaty znovu podvádí! Jak se točila milostná scéna s Filipem Blažkem?

„Šla jsem od Michala Dočekala z kanceláře, kde mi nabídl angažmá. Zavřely se dveře a já jsem začala brečet,“ popsala absurdní situaci Beretová, která ale šla v Národním divadle okamžitě z role do role. „První rok jsem měla osm hlavních rolí, protože se to rovnalo osmi těhotným herečkám. Původně jsem měla hrát jen malé role, od září ale chodila jedna herečka za druhou, že je těhotná,“ prozradila Beretová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý večer na Primě.

V talkshow u Honzy Dědka se představili také manželé Hartlovi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.