Celebrity

20. května 2023 20:30

Marie Makovská

Pavla Kinclová má o výsledku duelu předem jasno. První kolo vyhraje Karlos, řekla

Oktagon MMA 2023 Pavla Kinclová

Duel zápasníků Vémoly a Kincla by měl být podle očekávání všech více než vyhrocený. Jen pár hodin před ním se nám podařilo promluvit s manželkou jednoho z nich, Pavlou Kinclovou. Jaké jsou její pocity?

Manželka Patrika Kincla je velkou fanynkou bojových sportů a také významnou součástí jeho přípravy. Po důležitých výhrách si ji zve přímo do Oktagonu a po úspěšném klání s Pirátem jí dokonce věnoval svůj opasek. Pavla Kinclová se přitom už v minulosti netajila, že na všechny zápasy svého muže nosí kvůli pověrčivosti stále ty stejné šaty. Přinesou jim štěstí i dnes?

„Jsem nervózní, ale zároveň si to užívám. Mám MMA galavečery prostě ráda, baví mě to,“ řekla pozitivně naladěná Pavla Kinclová reportérce Primy. „Ale tak za tři hodiny budu extrémně nervózní,“ přiznala. „Vrchol nervozity je ve chvíli, kdy zahraje Patrikova nástupovka a já vím, že už je to tady, to vždycky emoce přímo explodují,“ dodala.

Představu o výhře už dávno má. „První kolo bude bodově pro Karlose, ve druhém kole to Paťas otočí a vyhraje přes TKO (technický knockout, pozn. red.),“ uvedla Pavla Kinclová přesvědčivě. A co ji k tomuto odvážnému odhadu přivedlo? „Ženská intuice, a to už něco znamená,“ zasmála se.

Mohlo by vás zajímat: Lela Vémola podporuje Karlose útočením na sítích. Měli jsme těžkou noc, obhajuje se

S celým týmem si prý posledních pár dnů před zápasem náležitě užili, včetně návštěvy luxusních restaurací a procházek. Tento pohodový program měl i Patrik, ale pro něj to samozřejmě nebylo jen o odpočinku. „Jeho den rozhodně nevypadá jako procházka, oběd, kafe… je tam obrovské shazování, odvodňování, je tam samozřejmě i nervozita, ale Paťas má obecně tak skvělý mind set, že u něj nějaká extrémní nervozita vlastně nikdy v životě nebyla,“ popsala jeho nejvěrnější fanynka a životní partnerka.

Už brzy se dozvíme, jestli šťastné šaty Pavly Kinclové, které vlastní už 7 let, opravdu zafungují. V rozhovoru v úvodu článku dále zjistíte třeba to, jak se aktuálně Patrik Kincl cítí, ale také co mají manželé v plánu, až bude mít tento velký duel za sebou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.