Pavla Tomicová po návratu z dovolené září. Kolegyni Freimanové popřála k narozeninám

Pavla Tomicová (61) má za sebou těžké životní období. Několikaleté manželství s Ondřejem Malým skončilo poté, co na něj praskla nevěra. Nyní se zdá, že se herečka konečně odrazila ode dna a má opět úsměv na tváři.

Pavla Tomicová má za sebou psychicky náročné období, kvůli kterému si musela dát dokonce i pauzu od práce. Na doporučení lékařů na nějakou dobu přestala točit a vystupovat. Zrada manžela herečku pochopitelně semlela a ona zhubla 35 kilogramů.

Mohlo by vás zajímat: Pavla Tomicová vypadá skvěle. Po těžkém období a rozchodu se jí opět daří

Manželství s Ondřejem Malým (57) skončilo ve chvíli, kdy na něj praskla nevěra a provalil se jeho poměr s hereckou kolegyní Kristýnou Kociánovou (38). Další rána přišla, když se zjistilo, že spolu dvojice dokonce čeká dítě. To nejhorší už má ale Pavla za sebou a teď už se konečně zaměřuje sama na sebe a svůj život. Odjela si odpočinout na dovolenou, která jí na první pohled udělala dobře nejenom na těle, ale také na duchu.

Restart na dovolené

Opálená Pavla Tomicová se objevila na veřejnosti při příležitosti narozenin kolegyně ze seriálu ZOO Veroniky Freimanové (68). Tomicová se vrátila z dovolené v Řecku a byla na první pohled jiná. Herečka působila rozzářeně, usměvavě a bylo vidět, že si u moře odpočinula a dobila baterky. Už v minulosti prohlásila, že má velice ráda plavání. „Jsem takový přírodní člověk, miluju vodu, takže můj odpočinek je hodně plavání. Teď v létě je to ideální čas. Jen se tam moc neválím. Mám ráda aktivní odpočinek u vody,“ prozradila tehdy Tomicová webu Prima Ženy.

Čtěte také: Pavla Tomicová má nezaměnitelný smích. Dost jsem kvůli tomu trpěla, říká

Sluníčko a přímořské klima na ni zapůsobilo blahodárně a Tomicová tak po dlouhé době opět rozdávala úsměvy. Je velice dobře, že odjela do zahraničí a odpočinula si od všech starostí a práce. Je zřejmé, že jí takové rozhodnutí prospělo, jelikož to herečce velice slušelo. Tomicová má nezaměnitelný smích, a lidé po ní dokonce občas chtěli, aby se zasmála na povel. „Já říkám, že to nejde takhle, to musí mít člověk důvod. Ale chtějí to po mně i lidi, které potkám na ulici, říkají zasmějte se, ať mám hezčí den,“ svěřila se v minulosti sympatická herečka v pořadu Showtime.

Veronika Freimanová si prošla něčím podobným

Její herecká kolegyně Veronika Freimanová si shodou okolností v minulosti prošla podobně bolestivým osudem se svým prvním manželem Jaroslavem Brabcem (69). Štěstí nakonec našla v náručí svého druhého muže Vladimíra Boučka (68). Narozeniny mimo jiné oslavila také dámskou jízdou ve Florencii, kam se vydala s dcerou.

S manželem navíc mají narozeniny necelý měsíc od sebe, takže si udělali společnou oslavu v podobě romantického dne. „Jdeme se projít, zajdeme si na oběd, uděláme si to hezké a to mě baví,“ sdělila Freimanová deníku Blesk. Její příběh se šťastným koncem je velkou nadějí i pro Pavlu, která si zaslouží být také opět šťastná.

Pavla Tomicová v pořadu Máme rádi Česko:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.