Celebrity

27. května 2023 13:56

Vanesa Havlíková

Pavla Tomicová vypadá skvěle. Po těžkém období a rozchodu se jí opět daří

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (60), kterou znáte ze seriálů ZOO nebo Slunečná, má opět úsměv na tváři. Po těžkém období, kdy od ní odešel téměř po dvaceti letech její manžel, herec Ondřej Malý (57) se jí opět daří.

Odchod Ondřeje Malého od Tomicové byl pro mnohé velký šok, pár spolu strávil několik let a nic nenasvědčovalo tomu, že by jejich vztah měl skončit. Vztah ukončil Malý, který odešel za mladší kolegyní z herecké branže Kristýnou Kociánovou (38), která mu později porodila miminko.

Mohlo by vás zajímat: Tomicové jsou po zradě manžela oporou děti. Anežka má našlápnuto ke slavné kariéře

Nová role Tomicové svědčí

Přestože to pro populární herečku bylo velmi těžké období, nyní ji drží nad vodou především její děti a láska k herecké profesi. Aktuálně se těší na novou roli v Shakespearově komedii, kdy po šesti letech se Shakespearovské slavnosti opět vracejí do prostor Nejvyššího purkrabství Pražského hradu.

Pavla Tomicová si v komedii zahraje veselou pasačku a kromě ní se ve hře dále objeví například herečka Markéta Děrgelová (35), Roman Zach (49) či Lucie Štěpánková (41).

Pavla Tomicová v minulém roce prošla výraznou proměnou:

Prošla výraznou proměnou

Není to tak dlouho, co úspěšná herečka šokovala výraznou proměnou. Velkou část svého života bojovala s nadváhou, kterou měla zejména kvůli práci, protože nejvíce jedla vždy ve večerních hodinách. Zkusila spoustu diet a teprve diagnóza cukrovky ji dohnala ke změně životního stylu.

Přečtěte si také: Proměny roku 2022. Pavla Tomicová, Martin Zounar a další. Zhubli a jsou k nepoznání

„Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nechybělo,“ řekla pro web Prima Ženy Tomicová, která shodila už více než 30 kilogramů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.