Pět chlapů u jednoho stolu. Prostřeno! bude plné taktiky, podrazů a trapných vtipů

Prostřeno! XXVI (36) - upoutávka

Pánská jízda. Přesně takové bude Prostřeno! v tomto týdnu. U stolu se sejdou jen samí muži. A každý z nich ve skrytu duše touží po výhře. Co předvedou a jak si poradí s úkolem týdne, kterým jsou tentokrát jahody? U koho se odehraje nejlepší zábava, kdo se bude snažit připravit opravdu neotřelé menu a komu právě u něj chutnat nebude?

Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády, nouze ale nebude ani o napětí. To vše už v pondělí. Soutěžící budou jako už tradičně bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může vynést 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se pak bude těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude mít štěstí. Sledujte Prostřeno! každý všední podvečer, hlasujte – a třeba to budete právě vy.

Pondělí: Voják z povolání Libor by si v případě výhry koupil nové sluneční brýle

Je svobodný a bezdětný. Do Prostřeno! ho přihlásil jeho kolega z práce. Jako zábavu si pro své hosty připraví kreslení a „rohový smích“. Menu sestaví z jídel, která v pořadu ještě nebyla. Sám o sobě tvrdí, že je klidný cholerik. Občas je výbušný, občas extrovert a občas introvert. Jeho velkým koníčkem je TikTok – vystupuje zde pod přezdívkou Libborr. Rád jezdí na elektrickém jednokole, baví ho bojové sporty, jako je box, a zajímá ho astronomie. Rád tvoří profesionální virtuální prohlídky a 360° fotografie – je to jeho vášeň. Sledujte už v pondělí, jak proběhne premiérové přivítání a setkání. A co jeho hosté řeknou na vskutku netradiční menu?

Úterý: Řidič kamionu Aleš (42) je v soutěži podruhé a přišel si pro výhru

Pořadem už před lety prošel a má jasno i v tom, jak by naložil s výhrou. Tu by použil na stavbu plotu. Soutěžní jídla si vybral, protože mu přijdou zajímavá a sladěná. Sám o sobě tvrdí, že je pohodář a jen tak něco ho nerozhodí. Mezi jeho koníčky patří rybaření, jízda na motorce, chov zvířat (má králíky), houbaření, vaření a pečení. K vaření má kladný vztah. Rád připravuje česká jídla a maso. Jak jeho večer dopadne, zjistíte už v úterý. Stejně jako to, kdo je taktikem a komu jde opravdu jen a jen o výhru. Dívejte se.

Středa: Strojník Karel (30) se přihlásil, protože dal sám sobě slib

Karel vystudoval pedagogickou školu, obor veřejnoprávní činnost. Dále studoval obecně právní činnost. Pracoval na sadových úpravách, jako fakturant v německém jazyce a v masokombinátu v Belgii. Nyní je zaměstnán jako strojník ve firmě, která se zabývá výrobou papírových pytlů. Je bezdětný a bez závazků. Do Prostřeno! se přihlásil, protože dal sám sobě slib, že po třicítce bude překonávat své hranice – nebaví ho stát na jednom místě. Rád vaří pro ostatní lidi. Účast bere jako další životní zkušenost a rád pozná i charaktery lidí, se kterými se sejde u jednoho stolu. Jak si stihne poradit s úkolem týdne? A nerozhodí ho příprava pokrmu z jahod při cestě za výhrou? To vše zjistíte během setkání už ve středu.

Čtvrtek: Pomocný kuchař Jakub (31) by část výhry věnoval na dobrou věc

Pokud Prostřeno! vyhraje, část peněz věnuje na útulek pro kočky v Bruntálu a zbytek uloží na účet na horší časy. Jako zábavu si pro své hosty připraví zdobení květináčů. Jídla si vybral do menu proto, že mu připadají nejvhodnější. Sám o sobě tvrdí, že je společenský typ, sangvinik a je praštěný a stydlivý. Má rád dobré pivo, procházky a cvičení jógy. K vaření má kladný vztah. Jaké bude čtvrteční menu a zábava? Dívejte se!

Pátek: Stolař Josef (45) nemá vyloženě oblíbené jídlo

Josef je zasloužilým tatínkem. Má čtyři děti. Do pořadu Josefa přihlásila manželka – za trest. Pokud vyhraje, peníze použije na nové podlahy v domě a užije si víkend s kamarády. Jako zábavu si pro své hosty připraví nakládání domácích sýrů. Jídla do menu si vybral, protože je rád vaří pro svoji rodinu. Sám o sobě tvrdí, že je veselý, vtipný a workoholik. Jeho koníčkem je zahrada a dům. Nejí dušenou mrkev a drožďovou polévku, takže ty se v menu asi neobjeví. Jak jeho den dopadne? Dívejte se v pátek.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.