Celebrity

3. září 2024 17:58

Vanesa Havlíková

Petr Kotvald zavzpomínal na dobu největší slávy: Fanynka mě dohnala až k soudu

Zpěvák Petr Kotvald hostem 7 pádů Honzy Dědka

Zpěvák Petr Kotvald (65) byl v 80. letech jednou z největších hudebních hvězd Česka. Dnes už si především užívá zaslouženého klidu a rodiny. V talkshow u Honzy Dědka nyní zavzpomínal na období největší slávy a prozradil, jak mu v tu dobu zavařily fanynky a zpětně se omluvil za urážky, kterých se na nich před pár lety dopustil.

Petr Kotvald se zpěvu věnuje již dlouhých 48 let, a byť mnohým v paměti utkvěla zejména jeho píseň Mumuland z roku 2001 či společná píseň se Standou Hložkem Holky z naší školky z roku 1982, i dnes dál skládá a koncertuje.

Čtěte také: Petr Kotvald zraje jako víno. Dělám věci v klidu, občas ale prásknu dveřmi, přiznává

Petr Kotvald urazil fanynky

Jak ale přiznal, on sám, ale i jeho fanynky se od dob jeho největší slávy výrazně změnily. „Dodatečně se všem omlouvám. Jsou to tři roky zpátky, na nějaké akci jsem byl strašně rozjetej. Moje fanynky stály pod jevištěm, odvazovaly se a já, jak jsem byl v zápalu, řekl jsem něco na způsob: Holky, je to skvělý, vypadáte báječně, je jedno, kolik vám je, ale prosím vás, už mi nestárněte, přestává se na to dát koukat,“ prozradil v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21.40 na Primě.

„Chtěl jsem být vtipnej. Ale pak mi v šatně vokalistky říkaly, že jsem se zbláznil, že jsem skončil, že tyhle holky už nikdy nepřijdou,“ vyslovil jistou obavu zpěvák Petr Kotvald, který v létě oslavil 65. narozeniny.

Předvolání k soudu

V minulosti si nicméně s fanynkami užil své. „Jednou jsem v Karlových Varech v Puppu přišel na pokoj, šel jsem si lehnout a v posteli opravdu ležela dívka. Šílená věc, byl jsem úplně vyděšenej. Šel jsem do vedlejšího pokoje, věděl jsem, kdo tam bydlí, a ten nejmenovaný kolega v pokoji vedle říkal, že si s tím poradí, ať ji přivedu. Vyprovodil jsem ji vedle a šel jsem se učit. Ráno na mě v půl třetí někdo zaťukal, dal mi klíče od auta, abych ji odvezl domů do Sokolova,“ zavzpomínal Kotvald.

Jedna z fanynek ho dokonce dostala až před soud. „Dostal jsem předvolání k soudu, kde mi bylo oznámeno, že mě nějaká dívčina žaluje o přiznání otcovství. Musel jsem vysvětlit, že tu dívku neznám a nikdy jsem ji neviděl. Byla to pravda. Od té doby jsem byl ale velmi hodnej a slušnej kluk,“ řekl Kotvald na závěr talkshow.

Jako další host talkshow se představil režisér Jiří Mádl:

Sdílejte článek
Štítky hudba vzpomínka FTV Prima rozhovor Karlovy Vary celebrity Česko 7 pádů Honzy Dědka Petr Kotvald talk show umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.