Celebrity

29. května 2022 05:30

David Laštovka

Petra Hřebíčková o natáčení s Vetchým a Langmajerem. Kdo z nich je lepší parťák?

Bezva ženská na krku - upoutávka

V komedii Bezva ženská na krku si Petra Hřebíčková (42) zahrála s ostřílenými hereckými matadory, po kterých ženy šílí. Jejího záletného manžela ztvárnil Jiří Langmajer (55), svérázného milence pak Ondřej Vetchý (60). Který z nich na ni udělal větší dojem a jak se k ní během natáčení chovali?

Ondřeje Vetchého i Jiřího Langmajera si Petra Hřebíčková velmi váží a díky natáčení má na ně jen samé hezké vzpomínky. „Ondra mě uměl vyprovokovat – jak ke vzteku, tak ke smíchu, což činil především v lehkých improvizacích při natáčení. Během práce se z nás stali přátelé. S Jirkou jsem už manželský pár v minulosti hrála. Teď jsme hned v úvodu filmu museli sehrát bouřlivý rozchod. Musel ode mě snést nemálo bolavých úderů a sám mě ještě podporoval, ať se jich nebojím, ať jdu naplno, aby to působilo skutečně, že to nebolí... Bolelo ho to určitě strašně,“ uvedla herečka pro server cervenykoberec.cz.

Hlavní role v komedii Bezva ženská na krku, kterou můžete sledovat v neděli 29. května od 20:15 na TV Prima, byla Petře Hřebíčkové šitá přímo na tělo. Její tvůrci Jiří Vejdělek a Tomáš Hoffman jsou podepsaní také pod úspěšnými snímky Ženy v pokušení či Účastníci zájezdu. Když Petra nečekaně otěhotněla a oznamovala jim, že roli bude muset odmítnout, odložili kvůli ní celé natáčení. Tak moc o ni stáli.

Musela se chovat jako Julia Roberts

Ale zpátky k natáčení. Pro blonďatou herečku bylo nejnáročnější zůstat po celou dobu na place stále krásná. „Z divadla jsem zvyklá, že když člověk pláče, tak pláče, a když je naštvaný, tak je naštvaný. Ale na té kameře musíte nějak vypadat. Takže mě režisér pořád hlídal, abych zůstala tou dámou, která i když na tom není úplně nejlépe, pořád o sebe dbá. Říkal mi, že musím být neustále za dámičku, že i Julia Roberts, když se hroutí, vypadá pořád dobře,“ svěřila se v rozhovoru pro fdb.cz.

Herce Miroslava Táborského v roli vesnického starosty zase čekal nelehký úkol, a to jezdit se sajdkárou, kterou předtím nikdy v životě neřídil. „Od místních zkušených jezdců jsem se dozvěděl, že oni sami se dělí na dva typy. Na ty, kteří už v příkopu byli, a na ty, kteří tam teprve spadnou. Zvládli jsme to,“ přiblížil s úsměvem na premiéře filmu Táborský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.