Celebrity

4. října 2024 13:59

Michaela Vlčková

Petra Kvitová ukázala, jak si užívá mateřství. Fanoušci už ji prosí o návrat na kurt

Tenistka Petra Kvitová (34) před dvěma měsíci přivítala s manželem Jiřím Vaňkem (46) na svět svého prvního potomka. Poté, co se fanouškům pochlubila snímkem z porodnice, se na nějaký čas stáhla ze sociálních sítí. Nyní po nějakém čase od porodu je Kvitová už opět aktivní na Instagramu a svým sledujícím se pochlubila snímkem, na kterém jsou zachyceni s manželem, jak vyrazili na procházku se synem Petrem v kočárku.

Úspěšná tenistka Petra Kvitová se stala maminkou v neděli 7. července. Svým sledujícím na sociální síti Instagram se tehdy pochlubila hned dvěma snímky z porodnice, prostřednictvím kterých oznámila radostnou novinku o narození syna. Chlapečka s manželem Jiřím Vaňkem pojmenovali Petr. Kvitová rodila v pražské porodnici v Motole. „Jste skvělý tým,“ vzkázala v příspěvku na Instagramu personálu Motola nedlouho po příchodu syna.

Poté, co se pochlubila snímky z porodnice, si Petra Kvitová dala pauzu od sociálních sítí. Naplno se věnovala své nové roli matky a Instagram šel stranou. A nyní, když už uběhlo šestinedělí, je sportovkyně už opět aktivní na svém profilu.

Čtěte také: Tenistka Petra Kvitová je novopečenou maminkou. Synovi dali s manželem krásné jméno

Před nedávnem se pochlubila snímkem, na kterém je zachycena s manželem, jak jsou na vycházce společně se synem Petrem v kočárku. Z popisku tenistka naznačila, že maličkého chlapečka už vyvezli někam na výlet do zahraničí. „Objevujeme svět jako rodina,“ napsala Kvitová k fotografii, která vyzařuje nadšení obou rodičů.

Kam přesně na výlet ale vyrazili, Petra svým sledujícím neprozradila. Jedna fanynka však místo poznala. „Jeee, to je u nás v Řezně,“ radovala se obdivovatelka, že slavná tenistka zavítala do německého města, ve kterém žije.

Fanoušci jsou nadšení, že si Petra užívá rodičovství plnými doušky. „Z fotografií je cítit takové štěstí,“ zaznělo v komentářích. „Krásná rodinka,“ napsal fanoušek.

Někteří se samozřejmě už nemohou dočkat, až bude Kvitová opět na kurtu. „Pěkně si odkoj, Péťo. Nenech se rušit, ale příští rok už zase pěkně do roboty,“ vzkázal fanoušek. I další se by rádi viděli Petru zpět s raketou v ruce co nejdříve. „Doufám, že vás brzy uvidíme na kurtu.“ „Už se nemůžu dočkat, až budete zase hrát,“ přidal se sledující.

Nejdříve trénink, pak láska, nakonec svatba. Své ano si Petra a Jiří řekli minulý rok:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.