Celebrity

26. července 2023 13:30

Šarlota Chmelařová

Petra Kvitová byla na svatbě jako princezna. Tenistka na sobě měla milionové šperky

Tenistka Petra Kvitová si svou svatbu náramně užila a svěřila se do těch nejlepších rukou. O šaty se sportovkyni postarala módní návrhářka Beata Rajská a nechyběly ani luxusní šperky. Jejich celková hodnota by se dala přirovnat k ceně bytu.

Petra Kvitová (33) si vzala svého dlouholetého trenéra Jiřího Vaňka (45). Tenistka na sebe ve svůj den D oblékla šaty od prestižní české módní návrhářky Beaty Rajské. Materiál na šaty byl dovezen až z Paříže. A nutno říct, že nevěsta vypadala v jednoduché bílé zkrátka úžasně. Šaty se skládaly z hedvábných šifonů s krajkou a nechyběla dlouhá sukně se sexy rozparkem a závoj. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu patří mezi osobnosti, které si své soukromí střeží, ale k fotkám ze svatby se přece jenom rozhodla napsat pár slov.

Mohlo by vás zajímat: Milostné vztahy Petry Kvitové. Zasnoubená už jednou byla, ze svatby nakonec sešlo

A svůj vděk u jednoho snímku adresovala právě již zmiňované módní návrhářce. „Vzít si na sebe ve svůj svatební den šaty od Beaty Rajské byl sen. Děkuju vám, že jste moji vizi přivedla k životu,“ poděkovala Kvitová, která se vdávala v resortu Oblík v Českém středohoří. Cenu šatů nechtěla ani sama návrhářka komentovat. „Cenu neříkám, ani nevím. My jsme se na začátku na něčem dohodly, a tak to bylo. Víc to komentovat nebudu, lidi asi moje ceny znají,“ sdělila Rajská Blesku. Na svatbě slavné tenistky nechyběla ani populární kapela Mirai, která se novomanželům postarala o hudební doprovod.

Čtěte také: Tohle je 6 nejkrásnějších tenistek světa, které září i mimo kurt. Jaké muže okouzlily?

Luxusní šperky v hodnotě několika milionů

Svatební klenoty Kvitové poskytl její dlouholetý sponzor ALO Diamonds. „Petra si u nás také nechala na zakázku vyrobit snubní prsteny,“ sdělili zástupci firmy. Všechny šperky jsou velice vkusné, nevěsta ani ženich nezvolili na první pohled žádnou okázalost. Přesto všechno se vám při jejich ceně možná zatočí hlava.

Nevěsta na sobě měla náhrdelník za 1 928 498 korun. K tomu také krásný náramek, který stál něco přes milion (1 026 225 korun). K romantickému účesu Petra zvolila náušnice s květinovým motivem, jejichž cena je 929 748 korun. Její ruku pak zdobil široký prsten z růžového zlata v ceně 254 925 korun. Podle informací deníku Blesk pak celková cena svatebních šperků české tenisové hráčky hráčky přesáhla 4 130 000 korun.

Na sociální sítě umístila Kvitová už několik svatebních fotografií. Slavobrána i kytice byly laděny do přírodních barev, kde dominovala bílá, zelená a fialová. Velkolepé veselky se účastnila také řada známých hostů v čele s předními osobnostmi českého sportu. Nechyběla tenistka Barbora Strýcová, fotbalista Vladimír Šmicer nebo hokejista Martin Havlát.

Sdílejte článek
Štítky Petra Kvitová šperky celebrity tenistka Beata Rajská Jiří Vaněk svatba šaty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.