Celebrity

8. července 2024 20:24

Šarlota Chmelařová

Petra Kvitová porodila syna. Wimbledonské miminko, radují se kolegyně tenistky

Jedna z nejslavnějších českých tenistek Petra Kvitová se stala maminkou. Sportovkyně porodila chlapečka, kterého má s manželem a trenérem Jiřím Vaňkem. Syna pojmenovali Petr.

Petra Kvitová se pochlubila krásnou novinkou na Instagramu. Bývalá tenisová hvězda svou sportovní kariéru před časem pověsila na hřebík a oznámila světu, že čeká na příchod svého prvního potomka.

Mohlo by vás zajímat: Petra Kvitová ukázala těhotenské bříško. Chybíte na kurtu, ale sluší vám to, píšou lidé

Těhotenství oznámila tenistka 1. ledna letošního roku. „Během prvního dne roku 2024 vám chci popřát šťastný nový rok a zároveň s vámi sdílet úžasnou novinu, že já a Jirka v létě přivítáme do naší rodiny miminko," oznámila na Instagramu.

O sedm měsíců později už se novopečená maminka raduje ze svého prvního syna. Radostnou zprávou se pochlubila na sociálních sítích, kde prozradila i jméno chlapečka. „Petr. 7 7. 2024,“ napsala Kvitová k fotce, na níž drží malou ručičku svého čerstvě narozeného miminka.

Wimbledonské miminko

Dvojnásobná vítězka slavného Wimbledonu navíc svého potomka porodila přesně v termínu 137. ročníku třetího tenisového grandslamu sezóny, který se letos koná od 1. do 14. července. Pod láskyplnou fotkou se okamžitě začaly shromažďovat gratulace od fanoušků. „Wimbledonské miminko. Gratulace!" okomentoval například oficiální účet WTA (Ženské tenisové asociace).

Čtěte také: Velké stěhování u Petry Kvitové. Sídlo za desítky milionů mění za domek za Prahou

„Krásné datum, to se povedlo. Gratuluji a jen to zdraví,“ okomentovala příspěvek další fanynka. „Ať je chlapeček zdravý! Jsem moc ráda, že dostal jméno po mamince,“ napsala další žena. Herečka Jitka Schneiderová poslala tenistce srdíčko.

Podívejte se, jak Petra Kvitová oznámila těhotenství:

Sdílejte článek
Štítky miminko Petra Kvitová celebrity tenistka Jiří Vaněk těhotenství syn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.