Velké stěhováni u Petry Kvitové. Sídlo za desítky milionů mění za domek za Prahou

Tenistka Petra Kvitová je těhotná

Poté, co se tenistka Petra Kvitová (33) se svým partnerem, trenérem Jiřím Vaňkem (45), podělili na Nový rok o radostnou novinu, že spolu čekají miminko, se nyní připravují na další velkou věc. Rozhodli se totiž, že se přestěhují do rodinného domku na okraj Prahy, který v současné době prochází rozsáhlou rekonstrukcí.

„Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala Petra Kvitová 1. ledna na své sociální sítě, kam umístila dvě fotografie. Na jedné fotce je se svým mužem a drží ultrazvuk, na druhém snímku je oblečení pro miminko.

Čtěte také: Petra Kvitová je těhotná, dítě čeká se svým trenérem

Stěhování do rodinného domku

Nastávající maminka bydlí s partnerem Jiřím už pár let v rezidenci na Smíchově, kterou si dle katastru nemovitostí pořídila v roce 2017 a zaplatila za ni 26 milionů korun. V tom stejném roce stihla zainvestovat ještě do další nemovitosti. Luxusní apartmán u Vltavy s výhledem na Karlův most i Pražský hrad koupila za 45 milionů.

Přestože dvojice nemá o bydlení nouzi, dle informací iSport.cz rekonstruují Vaňkův dům na okraji Prahy. „Ano, máte správné informace, Petra s manželem opravdu plánují žít v domečku na okraji Prahy,“ uvedl mluvčí tenistky Karel Tejkal.

Trvalé bydliště v Monaku

Dvojnásobná wimbledonská vítězka má již od roku 2013 trvalé bydliště v Monaku, rozhodla se tak z ekonomických důvodů. „Je to samozřejmě z daňových důvodů,“ přiznala před lety pro Lidovky.cz. V Česku by totiž musela platit daně z příjmů za svá vítězství a v Monaku se tak neděje.

Přečtěte si: Lucie Šafářová o vztahu s Plekancem: Žádné manželství jsem nerozvrátila. Jak vychází s Vondráčkovou?

V současné době se ale Petra již aktivně tenisem neživí, a právě z toho důvodu apartmán v knížectví opouští. Bydliště v Monaku kromě Kvitové mají například tenisté Tomáš Berdych, Radek Štěpánek či Lucie Šafářová. Ze zahraničních sportovců poté například fotbalista Lionel Messi nebo německá tenistka Steffi Graf.

Podívejte se na exkluzivní rozhovor s další úspěšnou tenistkou Barborou Strýcovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.