Seriály a filmy

26. října 2024 07:30

Kisa Císařová

Petra Nesvačilová naplánovala druhé narozeniny dcery Jasmíny: Jsem slavící večírkový typ

Petra Nesvačilová prozradila, jaká bude oslava druhých narozenin dcery Jasmíny

V říjnu roku 2022 se Petře Nesvačilové (38) změnil život. Stala se totiž maminkou, na svět přivedla děvčátko, které společně s partnerem pojmenovali Jasmína. A holčiččiny letošní druhé narozeniny si vyžádají velkolepou oslavu. Jak totiž webu Prima Ženy herečka a pyšná maminka v jedné osobě svěřila, oslavy se svými blízkými Petra Nesvačilová miluje.

Během natáčení slavnostního silvestrovského dílu pořadu Inkognito zavládla před i za kamerami sváteční nálada. Nejen ve studiu, ale i v zákulisí se pak řeč zcela přirozeně stočila jak k oslavám posledního dne v roce, tak i k neodvratně se blížícím vánočním svátkům. A toho jsme k dotazům na tato témata rádi využili i my v redakci webu Prima Ženy. Beze sporu zajímavým zjištěním bylo, že herečka a oblíbená panelistka pořadu Inkognito Petra Nesvačilová má jako první nakoupené veškeré vánoční dárky. „Prosím vás, já jsem typ člověka, který miluje obdarovávání přátel, blízkých a hlavně rodinných příslušníků. Proto dramaturgii dárků rozmýšlím v červenci, srpnu a realizaci dělám v září, říjnu. Takže opravdu mám všechny dárky,“ prozradila s osobitým humorem sobě vlastním Petra Nesvačilová.

Než ale nastane Štědrý den a večer, v domácnosti herečky původem z Tábora bude ještě jeden zásadní důvod k oslavě. Dva měsíce před Vánocemi totiž slaví narozeniny dcera Petry Nesvačilové Jasmína Rikka. A letos na dortu sfoukne už dvě svíčky.

Mohlo by vás také zajímat: Vánoce zaútočí na naše peněženky. Za co si připlatíme a kolik bude stát stromeček?

„Jsem slavící večírkový typ. Miluji to. Baví mě dělat oslavy. Takže už ji mám také připravenou, od září mám všechno nachystané, včetně dortu. Vše si tedy necháváme dělat, protože je to pro nás dobrá pomoc,“ svěřila jedna z našich nejobsazovanějších hereček. Na rodinných oslavách oceňuje Petra Nesvačilová především to, že se sejde okruh lidí, které miluje.

„Přijde celá rodina a přátelé. Mám ráda, když se sejdeme. Hrozně ráda propojuji, dělá mi to dobře. U nás jsou oslavy třeba s dvaceti lidmi,“ poodkryla herečka, jak to vypadá na setkáních u příležitosti narozenin členů rodiny Nesvačilových. „Mám to ráda doma. Máme chlebíčky, sedíme, povídáme. Moje kamarádka je úžasnou hudebnicí, tak hraje na piano,“ poskytla unikátní možnost vhledu do své domácnosti Petra Nesvačilová. Jaké dárky obstarala dceři oblíbená členka hádacího týmu pořadu Inkognito? Kdy balí Petra Nesvačilová vánoční dárky a jaký používá balicí papír? Na tyto i další otázky dala redaktorce webu Prima Ženy odpověď. Poslechněte si je ve videu na začátku článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.