Celebrity

17. září 2024 06:00

Zuzana Schneidewind

Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová chodily současně se stejným klukem. Zjištění se zasmály

Hana Vágnerová a Petra Nesvačilová hosty 7 pádů Honzy Dědka

Petra Nesvačilová (38) a Hana Vagnerová (41) svým příkladem dokládají, že mezi herečkami existuje silné a upřímné přátelství. Kamarádkami jsou dvacet let a jejich vztah nezabilo ani to, že si v jednu chvíli lezly do zelí.

Slavné a obsazované herečky Hana Vagnerová a Petra Nesvačilová zavzpomínaly v rozhovoru s Honzou Dědkem, kdy se vlastně seznámily. Poznaly se na začátku kariéry, při natáčení filmu Žralok v hlavě (2005).

„Dělaly jsme tam komparz, pozadí Oldřichovi Kaiserovi. On procházel, my jsme seděly na lavičce a měly jsme se bavit o čemkoliv. Tak Péťa hned zabrousila do osobních sfér. A jak jsme si tak povídaly, povídaly, zjistily jsme, že chodíme se stejným klukem,“ vybavuje si Hana, jako by se to stalo včera, a Petra k setkání ještě upřesní: „Bylo to tak, že já jsem nějak říkala, že ten můj má tetování, Hanka, že ten její taky. Já že ten můj má svaly, ona že ten její taky, a že má motorku, ten její taky, a že bydlí tady, a ten její taky, a dělá stejnou práci...“ popisuje detailně ten nevinně vypadající rozhovor s tím, že oběma ještě přišly všechny ty shody strašně zajímavé.

Aby záhadu rozlouskly, domluvily se, že napočítají do tří a pak vysloví jméno svého partnera. Samozřejmě, že obě jmenovaly totožného. „Ale dopadlo to dobře, naše přátelství přetrvalo, zatímco ten kluk nepřetrval,“ konstatovala ještě k historce se smíchem Hana při natáčení talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě nebo online na prima+.

Petra souhlasně přikyvuje a celou událost označuje za „chybu v Matrixu, jinak si to neumím vysvětlit. My jsme se vzájemně i prosily, když jsme měly blbé kluky, abychom se s nimi rozešly“. V současnosti Petra už tolik nad vztahy kamarádky bdít nemusí. „Háňa má teď skvělého muže,“ vychvaluje partnera Vagnerové a ta k němu ještě prozradí, že prý z různých věcí dělá skateboardy. „Z toustovače, z mikrovlnky, ze záchodového prkénka,“ přibližuje o svém milém a vy se na obě dámy těšte v úterý večer na Primě. Mezi dalšími hosty se v talkshow Honzy Dědka představí také Xindl X nebo herec Leoš Noha. Právě hvězdě Slunečné Nohovi hrozila v roce 2021 transplantace srdce. „Pracuje mi na dvacet procent,“ přiznal oblíbený herec.

Poslechněte si už nyní, co Leoš Noha prozradil Honzovi Dědkovi v jeho talkshow:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.