Celebrity

17. července 2023 16:35

Eliška Reiglová

Utíkala k nám z domova, prozradil Mádl o Nesvačilové. Byl šprt, práskla ona na něj

Petru Nesvačilovou (37) a jejího kolegu Jiřího Mádla (36) spojuje nejen kariéra, ale také dlouholeté přátelství. Jeden na druhého se mohou spolehnout. A bývaly dokonce i časy, kdy se herečka u svého kamaráda schovávala před rodiči.

Jiří Mádl a Petra Nesvačilová mezi sebou mají minimální věkový rozdíl a život je zavál stejným kariérním směrem. Oba jsou úspěšní herci a zkušenosti už mají také s režírováním. Rozumí si i přesto, že jsou v nitru odlišní. Nesvačilovou například jako dítě kolektivní sporty ani rvačky nelákaly, Mádla ale překvapivě ano.

Mohlo by vás zajímat: Michal Malátný a jeho recept na dlouhověkou kapelu. Dřív se i drželi pod krkem

„Hrál jsem hokej. A i když jsem nevysokého vzrůstu, dost jsem se pral. V patnácti jsem šel mezi starší dorost, tehdy ještě na výjimku. A při prvním zápase jsem se popral a dostal jsem pět minut plus do konce zápasu. Byl jsem docela nervák. Na ulici jsem se ale nepral,“ přiznal Jiří Mádl v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý ve 21:35 na Primě.

Dlouholeté přátelství

„My jsme s Jirkou spolužáci z gymplu a z dramaťáku. Jirka je muj fakt dobrý kamarád, se kterým byla vždycky sranda. A mohli jsme si říkat úplně všechno. Já jsem byla vzletnější a Jirka byl šprt. On mi třeba volal a odpovídal mi na maturitní otázky, které se naučil. A já jsem neuměla nic. Deptal mě a frustroval,“ prozradila Petra Nesvačilová, která je známá svou veselou povahou.

Čtěte také: K úspěchu i bez maturity. Tyto české celebrity mají pouze základní vzdělání

Přestože herečku její kamarád a kolega deptal a frustroval, trávila s ním mnoho času. Jak on sám prozradil, možná více, než bylo v danou dobu vhodné. „Tys u nás dokonce bydlela. Utíkala z domova k nám,“ zasmál se Mádl. „Jo no, byla jsem tam spokojená. Měla jsem takovou pubertu, byla jsem bojovnice za právo mého slova. Naši to nějak přežili,“ dodala Petra Nesvačilová, která se v loňském roce stala maminkou – stejně jako Jiří Mádl otcem. Zatímco herečka má dceru, herec má syna.

S dlouholetým přátelstvím souvisí také pohodlí a jistota, že ať jeden z dvojice řekne cokoliv, druhý to nějak ustojí. Jsou ale rýpavé poznámky, na které se ani po letech nezapomíná. Jednu takovou od Mádla si Nesvačilová pamatuje i po téměř 20 letech. „Měli jsme maturitní večírek. Já jsem měla krásné šaty, hrozně mi to slušelo. A Jirka se mi smál, že vypadám jako Stella Zázvorková,“ dodala se smíchem.

Petra Nesvačilová se poctivě připravovala na roli maminky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.