Celebrity

17. července 2023 16:35

Eliška Reiglová

Utíkala k nám z domova, prozradil Mádl o Nesvačilové. Byl šprt, práskla ona na něj

Petru Nesvačilovou (37) a jejího kolegu Jiřího Mádla (36) spojuje nejen kariéra, ale také dlouholeté přátelství. Jeden na druhého se mohou spolehnout. A bývaly dokonce i časy, kdy se herečka u svého kamaráda schovávala před rodiči.

Jiří Mádl a Petra Nesvačilová mezi sebou mají minimální věkový rozdíl a život je zavál stejným kariérním směrem. Oba jsou úspěšní herci a zkušenosti už mají také s režírováním. Rozumí si i přesto, že jsou v nitru odlišní. Nesvačilovou například jako dítě kolektivní sporty ani rvačky nelákaly, Mádla ale překvapivě ano.

Mohlo by vás zajímat: Michal Malátný a jeho recept na dlouhověkou kapelu. Dřív se i drželi pod krkem

„Hrál jsem hokej. A i když jsem nevysokého vzrůstu, dost jsem se pral. V patnácti jsem šel mezi starší dorost, tehdy ještě na výjimku. A při prvním zápase jsem se popral a dostal jsem pět minut plus do konce zápasu. Byl jsem docela nervák. Na ulici jsem se ale nepral,“ přiznal Jiří Mádl v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý ve 21:35 na Primě.

Dlouholeté přátelství

„My jsme s Jirkou spolužáci z gymplu a z dramaťáku. Jirka je muj fakt dobrý kamarád, se kterým byla vždycky sranda. A mohli jsme si říkat úplně všechno. Já jsem byla vzletnější a Jirka byl šprt. On mi třeba volal a odpovídal mi na maturitní otázky, které se naučil. A já jsem neuměla nic. Deptal mě a frustroval,“ prozradila Petra Nesvačilová, která je známá svou veselou povahou.

Čtěte také: K úspěchu i bez maturity. Tyto české celebrity mají pouze základní vzdělání

Přestože herečku její kamarád a kolega deptal a frustroval, trávila s ním mnoho času. Jak on sám prozradil, možná více, než bylo v danou dobu vhodné. „Tys u nás dokonce bydlela. Utíkala z domova k nám,“ zasmál se Mádl. „Jo no, byla jsem tam spokojená. Měla jsem takovou pubertu, byla jsem bojovnice za právo mého slova. Naši to nějak přežili,“ dodala Petra Nesvačilová, která se v loňském roce stala maminkou – stejně jako Jiří Mádl otcem. Zatímco herečka má dceru, herec má syna.

S dlouholetým přátelstvím souvisí také pohodlí a jistota, že ať jeden z dvojice řekne cokoliv, druhý to nějak ustojí. Jsou ale rýpavé poznámky, na které se ani po letech nezapomíná. Jednu takovou od Mádla si Nesvačilová pamatuje i po téměř 20 letech. „Měli jsme maturitní večírek. Já jsem měla krásné šaty, hrozně mi to slušelo. A Jirka se mi smál, že vypadám jako Stella Zázvorková,“ dodala se smíchem.

Petra Nesvačilová se poctivě připravovala na roli maminky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.