Michal Malátný a jeho recept na dlouhověkou kapelu: Dřív jsme se i drželi pod krkem

Michal Malátný prozradil recept na dlouho trvající kapelu

Frontman kapely Chinaski Michal Malátný (52) je jedním z mála, kdo se nedočkal rozpadu a drží celý tým na vrcholu hudební kariéry. Nyní prozradil, jaký je recept na dlouhotrvající kapelu a proč se chytil s jedním členem pod krkem.

Kapele Chinaski je 28 let a na rozdíl od jiných skupin stále skvěle funguje a na rozpad to v nejbližší době ani nevypadá. „My jsme se teda nerozpadli, ale vystřídala se tam spousta členů. Konkrétně kapelou prošlo přes třicet lidí. Nevím, čím to je, že nám to drží. Mám strašně rád hudbu, a když to funguje a má to odezvu, děláte to,“ prozradil Malátný recept na dlouhotrvající kapelu.

Chytli se pod krkem

Za ty roky už ale pár neshod měli. I když se nikdy nepoprali kvůli holce, už si párkrát takzvaně vjeli do vlasů.

„Došlo přímo na držení pod krkem a museli nás roztrhávat. Náš bývalý bubeník byl strašný pruďas a s ním to bylo opravdu na rvačku. Třeba po nás i něco házel. Teď jak jsme starší, už to tak neprožíváme. Máme čtyři roky novou sestavu a máme se rádi. Dokonce se objímáme, když se vidíme. Na bitku ještě nedošlo a doufám, že ani nedojde,“ svěřil se Michal Malátný.

Proč zrovna pseudonym Malátný?

Možná někdo neví, že Michal Malátný je občanským jménem Michal Novotný. Jeho pseudonym přitom vznikl úplnou náhodou.

„Nastoupil jsem před mnoha lety do Východočeského divadla v Pardubicích a byli tam už tři Novotní. Tak jsem řekl, že těch už je dost a budu třeba Malátný. Řekl jsem první blbost, co mě napadla. Kolega najednou, že bude Svěží, takže jsme byli dvojka Malátný a Svěží,“ vysvětlil s úsměvem redakci Prima Ženy zpěvák Michal Malátný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 4. 2024

Berani, dnes se vám může přihodit nečekaná finanční událost. Možná budete stát s otevřenou obálkou v ruce a nebudete schopni slova. Ať už se jedná o nečekaný bonus, dárek nebo překvapivou dividendu z akcií, investujte peníze moudře. V poslední době jste utratili spoustu peněz a bylo by dobré, abyste začali doplňovat bankovní konto.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.