Celebrity

21. května 2024 12:30

Eliška Reiglová

Petra Svoboda se rozloučila s tragicky zesnulým manželem. Sbohem mu přišly dát davy

Moderátorka a bývalá modelka Petra Svoboda (41) se dnes ve Strašnicích rozloučila s tragicky zesnulým manželem Ondřejem Křivkou (†38). Smuteční hosté se začali scházet před dvanáctou. Život mediálního manažera vyhasl 12. května poté, co se vydal na projížďku na kole a nepozorný řidič mu nedal přednost.

Ondřej Křivka přišel o život v neděli 12. května v důsledku tragické nehody v obci Dírná-Nová Ves na Táborsku. Mediálního manažera na kole srazil v prostoru křižovatky nepozorný řidič, který mu nejspíše nedal přednost. Okolnosti nehody popsali policisté na svém oficiálním webu a potvrdili, že zahájili trestní řízení kvůli podezření z nedbalého usmrcení.

„Devětatřicetiletý cyklista utrpěl zranění, kterým i přes snahu hasičů, policistů a záchranářů podlehl,“ řekl mluvčí jihočeské policie Miroslav Šupík pro CNN Prima NEWS. Dodal, že test vyloučil u osmatřicetiletého řidiče požití alkoholu nebo návykových látek.

Poslední sbohem

Rodina a nejbližší přátelé se s Ondřejem Křivkou rozloučili ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice. O tom, kde a kdy se bude poslední rozloučení konat, informovala Petra Svoboda zveřejněním parte svého zesnulého manžela na sociálních sítích. „Odešla láska našeho života Ondřej Křivka,“ napsala k příspěvku.

Dát poslední sbohem Ondřejovi Křivkovi přišla řada slavných osobností, s mnoha z nich on sám během své kariéry spolupracoval. Vzdát mu hold přišla například někdejší rosnička Karla Mráčková či manželé Jordan Haj a Emma Smetana.

Cyklisté patří mezi velmi ohrožené účastníky silničního provozu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.