Celebrity

15. října 2024 10:00

David Laštovka

Petru Jablonskému utekla snoubenka za sousedem. Kvůli nešťastné lásce chtěl skočit z okna

Domácí násilí u imitátora Jablonského?

Imitátor a bavič Petr Jablonský, který 15. října slaví 45. narozeniny, během života prožil několik vztahů, ale pokaždé to skončilo špatně. V posledních týdnech se dokonce v médiích objevily informace o tom, že měl svoji bývalou partnerku fyzicky napadnout. Jaké je jeho soukromí?

Když se Petr Jablonský poprvé ve svých patnácti letech nešťastně zamiloval, plánoval sebevraždu. Tu chtěl provést na silvestra přesně o půlnoci. „Schoval jsem si placatku, že si dám na zdraví, a pak si otevřu okno a skočím,“ svěřil se v televizním dokumentu 13. komnata. V něm přiznal i boj s depresemi i alkoholem. Naštěstí ho v poslední chvíli od otevřeného okna stáhl jeho tatínek Milan, který je textař a básník.

Čtěte také: Imitátor Jablonský čelí vážnému obvinění. Napadl mě a shodil ze schodů, tvrdí herečka Ottová

Snoubenka mu utekla za sousedem

Před pěti lety Petr Jablonský plánoval svatbu. Svoji tehdejší partnerku, která podnikala v pohostinství, během dovolené v Černé Hoře požádal o ruku a začal pro ně stavět rodinný dům. Na ruku jí navlékl zásnubní prsten, měl naplánovaný termín i místo svatby, nakonec ale ze všeho sešlo. Krátce poté, co se do nového domu společně nastěhovali, mu snoubenka dala sbohem. Zakoukala se totiž do souseda, kterého si následně vzala za muže.

Bývalá partnerka ho obvinila z domácího násilí

Před několika dny přišel web Expres s šokujícím tvrzením. Jeho poslední partnerka, herečka Lucie Ottová, ho obvinila z domácího násilí. Jablonský ji podle jejich slov napadl, shodil ze schodů a ona skončila s nohou v sádře, otřesem mozku a s modřinami. Zmíněný web prý disponuje i textovými zprávami, v nichž slavný český imitátor své bývalé partnerce vulgárně nadává.

Co o něm řekla jeho další láska?

Po zveřejnění se redakci Expres ozvala další jeho bývalá přítelkyně, která se s ním seznámila prostřednictvím internetové seznamky a sdílela s ním společnou domácnost. „Musela jsem promluvit, protože vím, co je zač. To, co se stalo Lucii Ottové, je jen vyústěním dlouholetého problému s alkoholem. Petr je časovaná bomba, nikdy jsem nezažila fyzický útok, ale bylo mi jasné, že to jednou přijde,“ svěřila se webu Expres. Imitátor však všechna nařčení odmítá.

Vyučil se prodavačem

Když Petra Jablonského kvůli vadě řeči nevzali na vysněnou Pražskou konzervatoř, vyučil se prodavačem. V tomto oboru několik let pracoval a už v té době ho bavilo napodobovat slavné osobnosti. „Kolegové mě tam využívali k různým věcem. Třeba jsem volal do oddělení drogerie a objednal jsem dárečky pro manželku hlasem Luďka Soboty. Pak se sešli o polední pauze a chlubili se, že jim volal Sobota,“ zavzpomínal s úsměvem imitátor v pořadu Show Jana Krause.

Imitátor Petr Jablonský v pořadu Máme rádi Česko předvedl expremiéra Andreje Babiše a současného premiéra Petra Fialu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 10. 2024

Intenzivní, živé sny podněcují vaše duševní procesy. Mohli byste se probudit a přemýšlet, proč se vám zdálo to, co se vám zdálo, a jak to souvisí s tím, co se děje ve vašem životě. Nápomocné vám mohou být knihy o snech. Co pro vás symboly znamenají? Symboly, nebo dokonce samotný příběh, by mohly uvést do pohybu mentální řetězec událostí, jehož výsledkem bude nějaký nový projekt. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.