Celebrity

5. října 2024 16:02

Michaela Vlčková

Imitátor Jablonský čelí vážnému obvinění. Napadl mě a shodil ze schodů, tvrdí herečka Ottová

Domácí násilí u imitátora Jablonského?

Slavný imitátor Petr Jablonský (44) čelí vážnému obvinění. Jeho partnerka a herečka Lucie Ottová (28) přišla s tvrzením, že ji Jablonský měl fyzicky napadnout. K incidentu došlo po prudké hádce, přičemž imitátor měl herečku shodit ze schodů. Ta posléze skončila v péči zdravotníků s modřinami, nohou v sádře a otřesem mozku. Případem se zabývá policie. Jablonský odmítá, že by své partnerce způsobil nějaká zranění.

Událost se měla podle zjištění webu Expres.cz odehrát v sobotu 28. září večer v obci Myslív na Klatovsku.

Konflikt se prý rozpoutal poté, co se Petr Jablonský vrátil o den dříve ze zájezdu na Moravě. Svou partnerku o dřívějším návratu neinformoval. „Připravovala jsem pro něj narozeninové překvapení a nechtěla jsem mu říct, co přesně dělám. On mi tvrdil, že je doma, ale přitom nebyl. Potom mi psala žena, se kterou mě už jednou podvedl,“ nastínila pro portál herečka, co předcházelo divoké hádce.

Poté, co imitátor dorazil do jejich bytu, měl si sbalit věci a odejít bez jakéhokoliv vysvětlení. Lucie Ottová proto vyrazila za ním do jeho domu. Chtěla, aby jí to osobně objasnil. „Kamarád mě odvezl k jeho domu, slušně jsem zaklepala, ale neotevíral. Dům měl otevřený, tak jsem vešla dovnitř,“ popsala.

Čtěte také: Domácí násilí u imitátora Jablonského? Třískal mi hlavou o zem, obvinila ho přítelkyně

Jenže pak se všechno zvrtlo. Imitátor prý nejprve začal herečku verbálně napadat. Roli v tom měl sehrát i alkohol. „Začal mi nadávat, že jsem děvka a kurva. Byl opilý a velmi agresivní. Tahal mě za vlasy, smýkal mě po zemi a nakonec mě shodil ze schodů,“ svěřila se Lucie, která podle svědectví jejího kamaráda, který ji vezl do nemocnice, byla hodně otřesená.

V pražské Thomayerově nemocnici si pak vyslechla, že má natržené vazy a otřes mozku. V současné době je v domácím léčení a musí brát léky na bolest.

Nezájem policie

Kvůli pádu ze schodů se Ottová vážně zranila. Policii přivolal sám Jablonský. Strážníkům tvrdil, že na jeho pozemek vnikla fanynka, která ho obtěžuje. „Křičel do telefonu, že mě nezná a že jsem vnikla do jeho domu,“ řekla s tím, že policie se prý situací příliš nezabývala a dokonce ignorovala její zranění.

„Policie vůbec nezjišťovala, zda jsem zraněná, nic nesepsali, a na konci jen řekli, že se tím nebudou zabývat. Jablonského se ptali, jestli podá stížnost na neoprávněné vniknutí na jeho pozemek,“ stěžovala si Ottová.

Oficiální vyjádření policie zní, že událost byla zaevidována. Ani jedna strana však nechtěla věc řešit. „Pokud v případu vyvstanou nové okolnosti, budeme se jimi samozřejmě zabývat,“ sdělil nadpraporčík Michal Schőn.

Posléze byla herečka kontaktována policií z Plánice. Sdělili jí, že v Praze bude znovu vyslechnuta a případ budou vyšetřovat. S postupem policie je však Lucie velmi nespokojená. „Cítila jsem, že policie vůbec neřešila moje zranění a celou situaci spíše bagatelizovala,“ nechala se slyšet. Kvůli tomu se rozhodla podat oficiální stížnost na Krajské ředitelství policie. Obrátila se také na organizaci Bílý kruh bezpečí, jež pomáhá obětem domácího násilí.

Jablonský vinu odmítá

Jablonský ve svém vyjádření popsal celou situaci jinak. Podle jeho slov odhalil nevěru své partnerky. Ta za ním pak přijela a měla být velmi hysterická až agresivní. Snažil se ji prý dostat ze svého domu a proto se rozhodl zkontaktovat policii. „Ta ji měla poučit, že nemá na cizím pozemku co dělat, a odvezli ji pryč,“ řekl svou verzi příběhu.

„Jestli si způsobila nějaká zranění, tak ne u mě. Neříkám, že jsem ji shodil ze schodů, ale snažil jsem se ji lidsky dostat ze svého domu,“ doplnil. „Možná jsem se nechoval gentlemansky, ale neudělal jsem nic, za co bych se měl stydět. Jen jsem se bránil,“ uvedl a odmítal, že by použil hrubé násilí. „Slečna Ottová je herečka a podle toho se chová. Je zhrzená a vyhrožuje mi. Je pomstychtivá a chce mě zničit, ale já jsem žádný konflikt nechtěl,“ pronesl.

Pádem ze schodů to neskončilo

Událost ovšem eskalovala dál. Mezi imitátorem a herečkou proběhla textová komunikace a samozřejmě se neobešla bez vulgárních výrazů. „Ty jsi fakt pí*a. Psa si vyzvednu kdykoliv, ale tebe už nechci vidět,“ stálo v jedné ze zpráv, kterou poslal Jablonský Ottové. „Ty mě podvedeš a já jsem p *ča? Nikdy jsem tě nepodvedla. Myslela jsem si, že po tom, co jsme spolu prožili, můžeme vše v klidu probrat a chovat se k sobě slušně,“ odpověděla mu prostřednictvím SMS zprávy Ottová. Prohlásila také, že na imitátora podala trestní oznámení za napadení.

Dvojice spolu začala randit před více než dvěma lety poté, co se seznámili na narozeninové oslavě hudebníka Petra Kroutila, který je švagrem Jablonského. „Tolik jsem ho milovala, myslela jsem si, že je můj domov bezpečí, ale bylo to naopak,“ doplnila Ottová, která teď čelí nejen fyzickým, ale i psychickým následkům incidentu.

Rapper Diddy byl usvědčen z násilí. Na děsivém videu z hotelu kope partnerku do břicha:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 10. 2024

Intenzivní, živé sny podněcují vaše duševní procesy. Mohli byste se probudit a přemýšlet, proč se vám zdálo to, co se vám zdálo, a jak to souvisí s tím, co se děje ve vašem životě. Nápomocné vám mohou být knihy o snech. Co pro vás symboly znamenají? Symboly, nebo dokonce samotný příběh, by mohly uvést do pohybu mentální řetězec událostí, jehož výsledkem bude nějaký nový projekt. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.