Celebrity

7. listopadu 2023 18:25

Karolína Oehmová

Písařík ve vousech flirtoval s reportérkou. Ženy na to neletí, ale jsem plný sil, tvrdil

Martin Písařík v dvojroli - Eliška a Damián

V takové roli jste ho ještě neviděli. Martin Písařík oblékl staré oblečení, nasadil šedivé vousy a při rozhovoru házel očkem po reportérce. Herec popsal, jaké komplikace ho při natáčení role dědy Rakytníka v oblíbeném seriálu doprovázely i proč nemusel platit v cateringu.

Většinou ho vídáme v rolích divných lidí, jak říká sám Martin Písařík. Proto herce překvapila nabídka ztvárnění postavy sympatického barmana s vlastní rodinnou hospůdkou v pohádkovém seriálu. „To je to, co mám rád i v životě. Něco lidem nabízet a moc na tom nevydělat,“ doplnil se smíchem.

Role v seriálu Eliška a Damián, který můžete sledovat každé pondělí od 20:15 na Primě nebo zpětně na prima+, je ale zajímavá tím, že sklouzává ke dvojroli. „Hraji tu zároveň dědečka Rakytníka, což je velká výzva. Ani jsem to nevěděl. Až když mi volal maskér, ať si přijdu zkusit plnovous, zjišťoval jsem, co budu přesně hrát,“ řekl Martin Písařík na natáčení seriálu.

V kostýmu Rakytníka herce nepoznali ani kolegové

Jako dědečka jsme ho samozřejmě museli vidět, a tak jsme vyrazili na jedno natáčení, při němž měl na seniora dost akční scénu. „Cítím se v tom báječně. Chvíli to trvá, ale mám čas, ve svém věku nikam nespěchám,“ žertoval Martin Písařík, který se nenechal vytrhnout z role dědečka Rakytníka a stejně vesele pokračoval v celém rozhovoru: „Jsem rád, že se někdy dostanu také mezi lidi a mám šanci se ještě ukázat, když celý život dělám divadlo a nikdo si mě nevšiml. Aspoň teď pracuji pro televizi.“

Martina Písaříka si sice každý pamatuje minimálně díky dvěma úspěšným filmům, Snowboarďáci a Ro(c)k podvraťáků, jako dědu Rakytníka ho ovšem nepoznal ani štáb. „Je pravda, že mě nepoznávají ani kolegové, natož v cateringu. Vždy jim říkám, že to zaplatí vnuk,“ popsal herec v plnovousu, jak to v masce chodí v zákulisí, a svěřil se s problémy, které její celodenní nošení provázejí. „Nedá se v tom jíst, tak si nosím kašičky. Je v tom vedro a svědí to jako svině, takže je to dost nepříjemné,“ postěžoval si Písařík jako děda Rakytník, který se prý u žen stále cítí být na začátku sil. I když na to údajně žádná neletí, stejně využil příležitosti, aby po reportérce hodil okem.

Sdílejte článek
Štítky herec kostým barman Martin Písařík převlek rozhovor FTV Prima prima+ dvojrole Eliška a Damián děda Rakytník

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.