Martin Písařík se proměnil v dědečka Rakytníka. V převleku je k nepoznání

Dědu Rakytníka si prostě vyrobte – Eliška a Damián (4)

Herec Martin Písařík (44) se v seriálu Eliška a Damián převtělí „nadvakrát“. Vídat ho sice můžeme jako Honzu, majitele hospody blízko Eliščiny marmeládovny, nebude to ale jeho jediná role. Coby Honza si totiž zahraje na milého dědečka s bílým plnovousem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Martin Písařík hraje v novém seriálu Eliška a Damián hospodského Honzu. Diváci ho ale dnes uvidí i v druhé roli. Naprostou náhodou se totiž bude muset proměnit v dědu „Rakytníka“, který se stane hlavní tváří marmeládovny, jejíž majitelkou je Eliška. Na herci Martinu Písaříkovi musely zapracovat maskérky a dostal paruku i vousy. Na place byl téměř k nepoznání.

„Vyrobený“ dědeček v seriálu Eliška a Damián

„Pro dobrotu na žebrotu. Že já nedržel hubu,“ stěžuje si Honza, když ho v dalším díle seriálu Eliška a Damián, na který se můžete těšit v pondělí od 20:15 na Primě, navlečou do kostýmu a chtějí, aby milého dědečka věrohodně zahrál. I když je zprvu mrzutý a durdí se, lepšího stařečka by si přát nemohli.

Nezapomeňte sledovat další epizodu dvanáctidílného romantického příběhu se šťastným koncem Eliška a Damián. Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Eliška a Damián zaručují milostnou zápletku, humor i lehkou záhadu. Diváci budou mít možnost sledovat velkou lásku, která překonává staletí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.