Písařovicová na Velikonoce zmizí za hranice. Její odpor k svátku způsobil alkohol

Inkognito - Daniela Písařovicová bude na Velikonoce v zahraničí

Daniela Písařovicová (44), moderátorka a partnerka Ondřeje Gregora Brzobohatého (40), má Velikonoce za nejneoblíbenější svátek v roce. Webu Prima Ženy vysvětlila proč a prozradila, jaké má na sváteční dny plány. V Česku ji zřejmě neuvidíme.

Daniela Písařovicová není milovnicí Velikonoc, a tak letos stejně jako minulý rok plánuje v tomto období dovolenou v zahraničí. „Je to jeden z mých nejneoblíbenějších svátků, takže je pravděpodobně slavit nebudu. Mně by se líbilo, kdybych třeba odjela jenom na pár dní někam do zahraničí,“ nastínila moderátorka své plány.

Velikonoce mě nikdy nebavily, cítila jsem se trapně.

I když Daniela vyrůstala ve Znojmě, kde se velikonoční tradice a zvyky dodržovaly, nikdy jí šlehání pomlázkou nepřirostlo k srdci. „Mě to vlastně nikdy nebavilo. Vždy jsme barvily vajíčka, pak jsme otevřely dveře, dostaly pošupáno, daly jsme za to vajíčka. Pak se dostáváte do věku, kdy už vaši spolužáci chtějí alkohol. Moji rodiče jim ho v době, kdy nebyli plnoletí, ještě nechtěli nalévat. Cítila jsem se pak trapně,“ prozradila Daniela s tím, že duchovní směr Velikonoc se úplně vytratil. Přijde jí, že se najednou z tradice stala spíš soutěž, kdo vypije více panáků nebo dostane více vajíček.

K tématu Velikonoc by vás mohlo zaujmout: 6 nápadů na originální přírodní zdobení velikonočních kraslic

Každopádně ať už Daniela bude na Velikonoce kdekoliv, doufáme, že si je užije po boku svého partnera Ondřeje Gregora Brzobohatého (40). Oba dva můžete pravidelně vídat na Primě v zábavné show Inkognito.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.