Po smrti manžela jsem se rozhodla pro seznamku. Nic lepšího jsem nemohla udělat

Čtenářky webu Prima Ženy se s námi dělí o méně či více uvěřitelné životní příběhy, které mohou potkat každého z nás. A toto je další z nich...

Po nečekané smrti manžela jsem se dlouho utápěla v samotě. Naše děti už odrostly a do rodného hnízda se vracely jen na návštěvy. Ticho, které prostupovalo mým domovem, už pro mě bylo nesnesitelné. Být vdovou, kterou všichni litují, přesto jí nemají jak pomoct, jsem snášela hůř a hůř. Samotu jsem vyplňovala televizí, ale jednoho večera jsem si řekla, že stačilo.

Když na mě dolehl pocit prázdnoty, rozhodla jsem se být pro změnu impulzivní a hledat lásku tam, kde jsem si dosud myslela, že není možné ji skutečně najít. Přihlásila jsem se na první seznamku, která na mě na internetu vyskočila. Nechtěla jsem se ničím dlouho zaobírat, nahrála jsem jednu fotografii a napsala o sobě jen ty nejstručnější informace. O to víc jsem se divila, když mi během pár minut přišla první zpráva.

Neváhala jsem a odpověděla. Neměla jsem co ztratit. Muž jménem David, se zálibou v aktivním životě, byl sice o něco mladší než já, ale podle profilové fotky se zdál sympatický. Navíc mě mile překvapila jeho upřímnost. Společně s pozdravem mi napsal, že na seznamku se zaregistroval před půlhodinou a že můj profil se mu objevil jako první. Nejsem sentimentální, ale nabyla jsem dojmu, že by to snad mohl být osud.

Osudový hovor a setkání

Když se mě David po hodině chatování zeptal, zda bychom si mohli zavolat, neodmítla jsem. Nervozitu při zvedání hovoru rychle vystřídala radost. Měli jsme neustále o čem mluvit, otevřeně jsme si povídali o tom, čím jsme si v životech za poslední roky prošli. Bylo to jako konverzace se starým známým, s někým, koho znám léta a s kým mi je dobře. Řekla jsem si, že je čas přebrat iniciativu, a proto jsem ho hned na druhý den pozvala na procházku a kávu. Souhlasil.

Sešli jsme se na půli cesty, tedy v Karlových Varech. Přestože jsme oba toto město prošli už mnohokrát, měla jsem pocit, jako bych jeho krásy objevovala znovu. Po dlouhé době mi bylo krásně. A ten pocit byl oboustranný. Jedna schůzka vedla k druhé, ta k další a ta zas k další. Po dvou letech nejrůznějších procházek, včetně těch po naší společné kuchyni, jsme se vzali. A já dala sbohem smutnému tichu, které mě dlouho provázelo.

Ne všechna seznámení končí šťastně. Po vydírání na seznamce ženy připravily muže o desetitisíce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.