Celebrity

10. února 2024 06:35

Karolína Oehmová

Po úrazu a hnusná. Betka Stanková prožila při natáčení peklo

Sedm schodů k moci (3) – Anička přitlačí ke zdi Zdenu

Na první pohled nenápadnou roli bufetářky Zdeny ztvárnila v seriálu z politického prostředí herečka Betka Stanková (44). Natáčení pro ni bylo velmi náročné, jelikož měla po úrazu a vůbec nevypadala dobře.

Betka Stanková ztvárnila v seriálu z politického prostředí roli Zdeny Chárové. Pracuje v parlamentní jídelně a bufetu, kde se snaží svůj život nějak prožít a přežít. „Rozhodně není morálně čistá. Je to taková lehká mrška, která nakonec bude muset opustit svoji pracovní pozici a místo ní nastoupí Anička Malá,“ popisuje svou postavu v seriálu Sedm schodů k moci herečka Betka Stanková. O vztahu s hlavní hrdinkou seriálu Annou Malou (Eva Podzimková) dost napovídá ukázka v úvodu článku.

Coby Zdena není úplně nejchytřejší a vzdělání k tomu, aby se dostala tam, kam chce, ani nepotřebuje. „Má v oblibě drahé věci, ale rozhodně si na ně ze svého platu v bufetu nemůže vydělat, takže využívá jiné prostředky k tomu, jak k nim dojít,“ říká dál herečka. Začátky natáčení série Sedm schodů k moci, kterou můžete sledovat v neděli ve 20:15 na Primě nebo už teď na platformě prima+, neměla vůbec jednoduché.

„První natáčecí den jsem přišla těsně po úrazu zlomené nohy, takže jsem nevěděla, jestli to zvládnu po šesti týdnech sezení a ležení doma. Byla jsem po celém dni úplně vyřízená. Navíc jsem hrála celá poďobaná, jelikož v seriálu mám dermatologický problém, takže jsem byla opravdu hnusná,“ popisuje Stanková s tím, že se necítila vůbec dobře.

Nemocnice a detektivek už bylo dost

Když si přečetla scénář, byla nadšená. „Jde o zajímavý příběh na motivy skutečných událostí. Těším se na seriál jako divák. Už se nechci dívat na nemocnice ani detektivky. Myslím, že to tak má víc lidí, a proto je Sedm schodů schodů může oslovit,“ vysvětluje herečka, proč ji tato pracovní nabídka tak zaujala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.