Celebrity

10. února 2024 06:35

Karolína Oehmová

Po úrazu a hnusná. Betka Stanková prožila při natáčení peklo

Sedm schodů k moci (3) – Anička přitlačí ke zdi Zdenu

Na první pohled nenápadnou roli bufetářky Zdeny ztvárnila v seriálu z politického prostředí herečka Betka Stanková (44). Natáčení pro ni bylo velmi náročné, jelikož měla po úrazu a vůbec nevypadala dobře.

Betka Stanková ztvárnila v seriálu z politického prostředí roli Zdeny Chárové. Pracuje v parlamentní jídelně a bufetu, kde se snaží svůj život nějak prožít a přežít. „Rozhodně není morálně čistá. Je to taková lehká mrška, která nakonec bude muset opustit svoji pracovní pozici a místo ní nastoupí Anička Malá,“ popisuje svou postavu v seriálu Sedm schodů k moci herečka Betka Stanková. O vztahu s hlavní hrdinkou seriálu Annou Malou (Eva Podzimková) dost napovídá ukázka v úvodu článku.

Coby Zdena není úplně nejchytřejší a vzdělání k tomu, aby se dostala tam, kam chce, ani nepotřebuje. „Má v oblibě drahé věci, ale rozhodně si na ně ze svého platu v bufetu nemůže vydělat, takže využívá jiné prostředky k tomu, jak k nim dojít,“ říká dál herečka. Začátky natáčení série Sedm schodů k moci, kterou můžete sledovat v neděli ve 20:15 na Primě nebo už teď na platformě prima+, neměla vůbec jednoduché.

„První natáčecí den jsem přišla těsně po úrazu zlomené nohy, takže jsem nevěděla, jestli to zvládnu po šesti týdnech sezení a ležení doma. Byla jsem po celém dni úplně vyřízená. Navíc jsem hrála celá poďobaná, jelikož v seriálu mám dermatologický problém, takže jsem byla opravdu hnusná,“ popisuje Stanková s tím, že se necítila vůbec dobře.

Nemocnice a detektivek už bylo dost

Když si přečetla scénář, byla nadšená. „Jde o zajímavý příběh na motivy skutečných událostí. Těším se na seriál jako divák. Už se nechci dívat na nemocnice ani detektivky. Myslím, že to tak má víc lidí, a proto je Sedm schodů schodů může oslovit,“ vysvětluje herečka, proč ji tato pracovní nabídka tak zaujala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.