Celebrity

18. října 2024 11:20

Tomáš Durčák

Pokáč vylekal své fanoušky. V Turecku mu zázračně dorostla hromada vlasů

Populární písničkář Pokáč si po létě plném koncertů vyrazil zaslouženě odpočinout do Turecka. Když však odtud poslal svým fanouškům pozdrav, mnohé zcela vylekal. Namísto pleše má totiž na hlavě působivou kštici tmavých vlasů. Někteří ho proto na fotkách téměř nepoznali.

Známý písničkář, textař i youtuber Pokáč alias Jan Pokorný má nezaměnitelnou image tmavého plnovousu a téměř zcela holé hlavy, podle níž ho jeho fandové poznají na sto honů. Nyní však muzikant po maratonu letních vystoupení napříč celou republikou konečně našel čas na zasloužený odpočinek. Nicnedělání a all inclusive péči si proto vyrazil naplno užít do Turecka.

Čtěte také: Jsem hrozně nadšený a docela nevyspalý. Otcovství si užívám naplno, říká Pokáč

Svým sledujícím, kterých má jen na Instagramu přes 160 tisíc, pak poslal od vody spokojený snímek. Mnohé však zaskočil – místo holé hlavy na něm totiž má naopak hlavu plnou bujných vlasů, které mu dokonce sahají téměř až po ramena. Fanoušky tento pohled zcela zaskočil a chvíli nevěděli, na koho se vlastně na snímku dívají!

„Nedávno jsem četla článek, že transplantaci vlasů si do Turecka lítá dělat stále více Čechů,“ naznačila možný další důvod Pokáčovy cesty právě do této země jedna z fanynek. „Turecko, země nedozírných možností,“ pobavil Pokáč dalšího fanouška. „Turkish Hairlines,“ dodal k vlasatému písničkáři trefný popisek další.

Populární muzikant už z Turecka sdílel i druhý snímek, z něhož je patrné, že zřejmě navštívil některé z vyhlášených tureckých holičství, kde mu zdejší kouzelníci s nůžkami pomohli bujnou kštici trošku zkrotit. „Hlásím, že pracovní cesta v Turecku zatím probíhá podle plánu. S vysokou inflací jsem se tu nesetkal, protože mám all inclusive,“ okomentoval druhou fotku z dovolené, na níž si vychutnává vyhlazený drink, Pokáč.

Fanoušci i nadále živě spekulují nad tím, že cesta do Turecka je tak nejen dovolenou, ale i „pracovní cestou“, jelikož si sem Pokáč opravdu zaletěl na transplantaci vlasů. Což by znamenalo, že si nyní všichni budou muset zvykat na zcela nový vzhled a image svého idolu. Anebo jde jen o dovolenkový výstřelek a zpět domů už se písničkář vrátí zase bez jediného vlásku? To se nepochybně brzy dozvíme.

Pokáč v roce 2023 pomohl nastartovat potenciální hudební kariéru moderátorce Gabriele Laškové:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.