Celebrity

23. října 2023 13:19

Vanesa Havlíková

Pokračování filmu Gump: Richard Krajčo natočil ústřední píseň

Před měsícem skončilo natáčení filmu Gump – jsme dvojka, jehož hlavním hrdinou je stejnojmenný pes. Děj druhého dílu navazuje na díl první a diváci se i tentokrát mohou těšit na herce jako je Bolek Polívka, Richard Krajčo nebo Karel Roden. Režisér F. A. Brabec už film zpracovává ve střižně, a tak nastal čas i na jiné filmové profese. V těchto dnech například na ústřední song snímku. Postaral se o něj Richard Krajčo se svou kapelou Kryštof, který sám hraje ve filmu jednu z hlavních rolí.

Oblíbený český zpěvák Richard Krajčo je muž mnoha tváří. Kromě hudby se totiž věnuje i divadlu a filmu. Nedávno si střihnul roli v pokračování filmu Gump, ke kterému nyní se svou kapelou natočil také ústřední song.

„K textu téhle písničky mě inspiroval scénář. Jmenuje se Život je krásný, protože je to hlavní slogan refrénu. On dal ráz celé písničce, protože se v něm zpívá, že život je krásný i na konci světa. Ve výsledku je to ale velmi pozitivní, veselá píseň,“ vysvětlil muzikant a herec Richard Krajčo.

Podívejte se na ústřední píseň k novému filmu:

Krajčo pro film hudbu obvykle neskládá

Pro film příliš často hudbu neskládá, ale tady rád udělal výjimku. „Já nedělám moc věcí na zakázku, většinou v tom projektu musím být nějak namočený, potřebuju nějaký impuls, nějakou inspiraci. Ono to totiž jde potom snáz, když to v člověku rezonuje,“ dodal Krajčo.

Pro filmového Gumpa vznikly v minulosti už dvě české písničky. Jednu nazpívala Olga Lounová s dalšími kolegy z hudební branže a jmenuje se Protože to nevzdám. Druhá pak vzešla z pera Marka Ztraceného a má název Vítr do plachet. „My jsme teď složili třetí píseň a doufám, že to bude úspěšná koruna těmhle hudebním dílům. Obě předchozí písně byly povedené a hezké, tak doufám, že na to navážeme,“ dodal muzikant.

Na film se můžete těšit na jaře

Gump – jsme dvojka je český celovečerní film režiséra F. A. Brabce. Scénář napsal Filip Rožek a v hlavních rolích se objeví kromě Richarda Krajča a psa Gumpa také Štěpán Kozub, Bolek Polívka, Vica Kerekes, Karel Roden, Josef Vojtek, Eva Holubová, Ivana Chýlková a další. Hudbu k filmu složil Ondřej Brzobohatý.

Příběh pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí a nebo nevěří, že je to možné, bude mít premiéru v českých kinech 28. března 2024.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.