Richard Krajčo má problém sladit taneční kroky: Moje hlava nespolupracuje s tělem

Zpěvák Richard Krajčo v Show Jana Krause

Richard Krajčo je známý především jako hudebník a herec. Nyní se ale předvede také jako tanečník. Frontman kapely Kryštof promluvil o natáčení filmu Gump – jsme dvojka i o tom, jak obtížné pro něj bylo naučit se taneční kroky.

Oblíbený český zpěvák Richard Krajčo je muž mnoha tváří. Kromě hudby se totiž věnuje i divadlu a filmu. Naposledy si střihl roli v připravovaném filmu Gump – jsme dvojka, jehož hlavním hrdinou je stejnojmenný pes. Mezi Krajčem a čtyřnohým chlupáčem se vytvořilo pouto, které si zpěvák pochvaluje. Nicméně přiznává, že ne vždy to byla na place procházka růžovou zahradou.

Mohlo by vás zajímat: Bílá, Krajčo či Hůlka. Celebrity, kterým vydrželo manželství jen pár měsíců

„On vždycky vypadá prvních dvacet minut dobře,“ říká Krajčo se smíchem v pořadu Show Jana Krause. Gumpovi předchází pověst tak trochu neurotického psa. „Je to prostě profesionální herec. Má ten výkon první půlhodinku a pak už ho to s**e,“ dodává Richard s tím, že byl asi jediný, koho během natáčení nepokousal. Jeho kolega Štěpán Kozub podle jeho slov takové štěstí neměl. „My jsme se spolu sžili a musím říct, že nám dvěma to spolu docela šlo,“ pochvaluje si umělec.

Jejich společné natáčení prý trvalo zhruba měsíc a podle slov Richarda je film jakýmsi „improvizovaným pásmem“. Většinu času se filmový tým snažil získat smysluplný záběr jeho psího přítele. „Je to něco jako hoňme kamerou Gumpa, něco snad zachytíme a ty tam do toho něco říkej,“ popisuje Krajčo s nadsázkou průběh natáčení pokračování divácky velice úspěšného filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Snímek je aktuálně těsně před dokončením a diváci se na něj mohou těšit v kinech na jaře příštího roku.

Radost z taneční soutěže vystřídala deprese

Dále se frontman kapely Kryštof rozpovídá i o své účasti v taneční soutěži. Nabídku přijal sice bez váhání, později však přišly vrtkavé pocity. „Prvních čtrnáct dnů jsem byl nadšený, že jsem to vzal, že to bude prima, pak jsem měl asi měsíc brutální depresi, že jsem to vzal, protože jsem zjistil, že moje hlava nějak nespolupracuje s tělem, že to, co mi říká ta taneční partnerka, hlava chápe, ale tělo to nechce dělat,“ svěřuje se talentovaný umělec v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 11. října ve 21:35 na Primě.

Čtěte také: Lucie Vondráčková a její muži. Krajčovi nasadila laťku vysoko, Verner nechtěl rodinu

Nyní už na stres rezignoval a snaží se k tomu přistupovat s chladnou hlavou. „Teď máme čtrnáct dní do začátku a už je to dobré. Už je mi to jedno, jak to bude vypadat,“ podotýká spokojeně Richard a prozrazuje, že jeho favoritem je tango. „Tam to můžete spíš zahrát než zatančit,“ myslí si. Podle něj při tomto druhu tance bude moci využít své herecké zkušenosti. Tanec jako umělecká disciplína se mu velice líbí. „Má to kouzlo. Když se díváte na ty tanečníky, tak je to božský pohled. Když to tedy umí. Vy si sice připadáte pořád jako kopyto, ale oni to umí nádherně,“ dodává s humorem Richard.

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause celebrity Richard Krajčo Gump Gump – pes, který naučil lidi žít

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.