Polda Bříza odlétá do Kalifornie. Sbohem seriálu dal Matásek ale v Barceloně

Překvapení od Terezy - Polda S6 (8)

Michal Bříza má za sebou jubilejní vyřešenou vraždu a za zásluhy ho čeká odměna. Náš svérázný hrdina ale řeší úplně jiné věci a svým rozhodnutím na úplný závěr celého oblíbeného seriálu všechny doslova šokuje. Davida Matáska a Barboru Bezákovou čekalo dobrodružné natáčení v zahraničí. Podívejte se v extra ukázce hned v úvodu, odkud všem zamávají.

Michal s Terezou, která se rozhodla zůstat v Kalifornii, udržují vztah na dálku. Ani jednomu to ale nevyhovuje. Zamilovaný Michal ví, že situaci musí vyřešit.

Scénář k závěrečné epizodě seriálu Polda, kterou můžete sledovat ve středu večer na Primě, předepsal Michalovi odlet do Kalifornie. Představitelé hlavních hrdinů ale ve skutečnosti skončili ve Španělsku. „Ani v nejnádhernějším snu jsem nečekala, že tohle natáčení Poldy ukončíme v Barceloně. V produkci mě strašili s tím, že mají malinko problém s natáčením a že budeme muset odjet,“ vzpomíná si hlavní hrdinka Barbora Bezáková coby Tereza. „Řekla jsem, že do toho půjdu, i když se to mělo původně natáčet v Praze. Měla jsem už jinou práci v divadle, takže bylo velmi náročné pro nás s Davidem všechno skloubit a najít společný termín,“ popisuje složitosti natáčení v zahraničí herečka.

Nakonec se vše podařilo a seriálová dvojka odletěla. „Bylo to náročné v tom, že jsme často technicky čekali na západy a východy slunce. Je to opravdu jen krátký časový úsek, museli jsme vstávat brzy, ale co se týká atmosféry, party… Bylo to skvělé. Jezdili jsme autem, natáčeli a viděli celou Barcelonu. Jezdili jsme po ulicích a to bylo krásné! Dokonce jsme se snažili natočit barovou scénu Terezy a Michala, jenže na ulici lidem vadilo, že tam točíme a trochu hlučíme. Přitom jsme nic reálně nedělali, ale lidi na nás z okna křičeli,“ vzpomíná Barbora s úsměvem a dušuje se, že žádná párty určitě neprobíhala.

Čtěte také: Sexy hrdinové Prima kriminálek uznávají jen opravdová auta

„Oni opravdu ctí siestu a nechtěli během ní poslouchat – Akce a Stop! Takže to bylo zajímavé,“ směje se seriálová Tereza, která si na Davida Matáska nemůže stěžovat. „David je skvělý, kolegiální a nikdy jsem se s ním necítila před kamerou špatně. Když jsme točili nějaké milostné a postelové scény, byl David maximální profesionál. Nasmáli jsme se a cítila jsem se fakt dobře,“ uzavírá herečka. Tímto dílem se také uzavírá celý seriál. Jen Poldovi nejspíš začíná nová a pestrá životní etapa, jak napovídá i ukázka v úvodu.

Pusťte si také: Junior je z životního rozhodnutí Michala v šoku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.