Zlý Genzer. Okrade poldu Matáska a pak ho ještě nazve ošklivou matkou Polívky juniora

Polda V (15) - Nejsmutnější loučení

Polívka s Matáskem nejsou ošklivé stopařky! Těmito slovy bránily ženy hrdiny seriálu o svérázném poldovi, když Richard Genzer zveřejnil na svém účtu na Instagramu video z natáčení dílu, v němž sehrál epizodní roli. A to není vše. Podívejte se v ukázce v úvodu, co nepěkného provede jeho postava hlavnímu hrdinovi. Richard Genzer prostě záporáky umí.

„Kam to bude, holky?“ ptá se Richard Genzer v ukázce dvou... chlapů. „Dneska jsem nabral jedny z nejošklivějších stopařek na světě. Jedna ošklivá a druhá asi její matka,“ pokračuje jeho osudový komentář. Davida Matáska s Vladimírem Polívkou v záběru se okamžitě začaly zastávat fanynky. Známý herec a komik Richard Genzer ovšem před premiérou dílu v televizi nemohl nic vysvětlovat.

Genzer videem pobavil a složením osádky auta nejednu ženu potěšil. Některé hned oba jeho herecké kolegy začaly častovat až lehce sexistickými narážkami. „Tak krásné stopařky, hlavně ta prostřední“ nebo „Já beru paní matku,“ rozplývala se pod příspěvkem jedna za druhou nad usměvavým Matáskem a sympaťákem Polívkou juniorem v záběru. „Ale kde se nabírají takové stopařky, že bych se jednou otočila místo po Moravě tak směr Čechy?“ pídila se další. „Já ty dva prostě miluju. Doprčic, mám na to jim dělat taxikáře moc velké auto, určitě by si sedli až do třetí řady,“ přemítala jiná dáma na sociální síti v nekončící diskuzi.

Na vysvětlení videa s „ošklivými stopařkami“ došlo po více než půl roce od jeho pořízení. Vzniklo během natáčení dalšího dílu seriálu Polda, který si můžete připomenout ve středu 5. června ve 20:15 na Primě. Richard Genzer v něm vystupuje coby protřelý kšeftař s automobily.

Genzer zmíněné vtipné video pořídil právě během zkoušky jinak vážné scény. Po rozptýlení s mobilem se jistě celé trojici moc dobře hrálo. Když pak David Matásek musel předstírat smutného Poldu a Vladimír Polívka rovnou nešťastného. V tomto díle totiž dojde na chvíli, kterou by nejspíš žádný z pravidelných diváků oblíbeného krimiseriálu nečekal. Michal se v hospodě u Vandy dozví, že je nutné, aby rychle zaplatil veškerou útratu, protože jinak Vanda o podnik přijde. Na sekeru přesahující sedmdesát tisíc rozhodně nemá a ani jeho přátelé mu tolik půjčit nemohou.

Finanční indispozici Michalovi může pomoci vyřešit už jen prodej jeho carevny, milované volhy, kterou oprašoval se stejnou láskou, s jakou bdí nad životem dcery Míši. Smutný kontrakt uzavře během vyšetřování vraždy v autobazaru a k nelibosti Juniora. Tím, kdo od něho zachovalého veterána volhu GAZ-M 21 z roku 1958 koupí, a pěkně pod cenou, bude právě postava Richarda Genzera. A ještě zajímavost závěrem. Skutečná cena tohoto auta je odhadována na 20 000 dolarů, což je v přepočtu něco kolem 480 000 korun.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.