Mámy sobě

9. dubna 2023 19:03

Andrea Antony , Michaela Švarcová

Populární food bloggerka My Cooking Diary: Máte na stravování dětí stejný názor?

Instagramový účet My Cooking Diary sleduje přes dvě stě tisíc followerů. Zvláště se jedná o fanoušky v oblasti jídla. Za úspěšnou značkou hledejte dvaatřicetiletou matku dvou dětí Kateřinu Saint Germain. Stravování je podle ní o respektu, zvlášť u těch nejmladších strávníků.

Food bloggerka už několik let inspiruje ostatní svými kouzly v kuchyni a na talíři. Také v soukromí se snaží připravovat nejrůznější dobroty. Musela si ale nastavit svoje vlastní pravidla, aby jí to nepřerostlo přes hlavu. Dětem se totiž pokaždé nemusíte zavděčit.

„Já jsem odmítla vařit a nabízet vícero jídel třeba na oběd. Tady v tom si držím nějakou hranici toho, že já jsem uvařila oběd a ten se jí. Jestli máš hlad, tak si ho dej, jestli ho nechceš teď, počkáme. Můžeš si ho dát za chvíli, ale nebudeme místo toho dávat jablko nebo něco „lepšího“ v tu chvíli. Třeba za dvě hodiny jim to znovu nabídnu nebo to dostanou k večeři. To znamená, že já to dítě nenutím do toho jídla, respektuji, že v tu chvíli to nechce. Zároveň respektuji sama sebe, že jsem něco uvařila, věnovala jsem tomu energii, čas a děti musí respektovat zase tohle,“ vysvětlila bloggerka v pořadu Mámy sobě, jak u ní v praxi vypadá respektující výchova.

Moderátorce pořadu Andree Antony také popsala, co ji ujišťuje v tom, že zvolila k výchově dětí správnou cestu a jestli se kvůli svému přístupu dostala do spory s jinými rodiči. Další zajímavosti, nejen ohledně stravování, se dozvíte v pořadu Mámy sobě.

Mámy sobě a Kateřina Saint Germain "My Cooking Diary"

Hlavním partnerem pořadu je Česka mincovna

Česká mincovna z Jablon­ce nad Nisou je spolehlivým partnerem České národ­ní banky již od svého založení v roce 1993. Za tu dobu vyrazila na 3,5 miliardy min­cí. Pro ČNB vyrábí veškeré kovové oběživo, které Čechům cinká v kapsách, tj. 1, 2, 5, 10, 20 a 50Kč mince, ale také všechny zla­té a stříbrné pamětní mince s nominální­mi hodnotami 200, 500, 5 000 a 10 000 Kč.

Vedle výroby pro potřebu státu Česká mincovna každoročně připravuje vlastní emisní plán, který obsahuje stovky titulů. Snoubí se v nich špičkové umělecké a řeme­slné zpracování, přísně omezený emisní náklad a přednosti drahých kovů. Investiční mince nabízejí uchování a zhodno­cení finančních prostředků.

Dárkové mince a medaile jsou pak určené k různým příležitostem jako např. novorozeným miminkům, novomanželům či absolventům škol a je možné na ně vyrýt osobní věnování. Zlato a stříbro jsou symboly luxusu již tisíce let, po které lidem propůjčovaly moc, umožňovaly budovat i bořit říše, budit zájem krásných žen a jít za svými sny. Díky České mincovně už člověk nemusí být egypt­ským faraonem nebo karibským pirátem, aby se mohl těšit z lesku drahého kovu a výhod, které přináší.  Přesvědčte se sami na www.ceskamincovna.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.