Poselství andělů na týden od 18. prosince: Přichází k vám láska i peníze

Karta na tento týden předpovídá finanční a materiální hojnost a zabezpečení. Ale těšit se můžete i na novou lásku. Co ještě andělské karty vzkazují?

Karta na tento týden: Desítka země

Desítka země často symbolizuje dokončení cyklu, dosažení cíle a stability, ale také hojnost a peníze. Je to karta, která v sobě nese energii úspěchu, splnění snů a založení pevného základu pro budoucnost. Pokud se vám v posledních dnech moc nedařilo, pak s tím je teď konec. Přichází vám do života štěstí a úspěch. Vaše sny se začínají realizovat a vy prožijete dny plné harmonie a lásky.

V pracovní oblasti začínáte sklízet úspěchy a ocenění za vaši tvrdou práci. I vedení si velmi cení toho, co ve vás má. Možná budete mile překvapeni nabídkou vyšší pozice nebo zvýšením peněz. Dejte si jen pozor na závistivého kolegu, který by vám mohl škodit. Rád by se viděl na vašem místě. Ale pokud budete na jeho útoky a obvinění reagovat s klidem, nakonec zjistí, že je to marné a sám dá pokoj.

Čtěte také: Horoskop na rok 2024 podle znamení. Blížence čekají osudové změny, Lvy láska

Ve vztazích pocítíte velmi silnou sounáležitost a vděčnost za to, jak skvělé lidi kolem sebe máte. Rodina je pro vás přístav bezpečí, kam se rádi vracíte. Je to opravdový dar, protože ne každý má takové štěstí. Vy, kteří lásku teprve hledáte, máte šanci potkat svou spřízněnou duši. Vyrazte na vánoční trhy, na vánoční koncert nebo výstavu, někde tam na vás už čeká váš osudový partner.

Přichází k vám hojnost, možná je nějaká výhra, ale také můžete získat peníze z nečekaného dědictví. Peníze k vám proudí ze všech stran, tak si udělejte radost malým dárkem a nezapomeňte ani na své blízké. Na chvíli se také zastavte a podívejte se kolem sebe. Pokud cítíte, že jste pořád s něčím nespokojení, naučte se radovat z maličkostí a objevovat kouzlo malých věcí v životě, které jsou nesmírně důležité.

Jaké budou podle karet Vánoce?

Sdílejte článek
Štítky peníze láska karty výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.