Astročlánky

20. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na týden od 20. listopadu: Karty vám přejí, čeká vás hojnost a štěstí

Možná jste poslední dobou měli pocit, že vám nic nevychází a neviděli jste pomyslné světlo na konci tunelu. Ale s tím je teď konec. Karta se obrací a přichází hojnost, štěstí a úspěch. Co dalšího andělské karty pro tento týden předpovídají?

Karta pro tento týden: Eso země

Karta Eso země symbolizuje začátek nového období plodnosti a hojnosti, můžete se těšit na velmi pozitivní změny v oblasti materiální. Přichází k vám úspěch, finanční ohodnocení, povýšení i ocenění projektu. Pokud se chcete vrhnout do podnikání, je ten nejlepší čas, vaše nová firma si velmi rychle najde zákazníky a bude úspěšná.

V práci jste dokončili nějaký dlouhodobý projekt a šéf ocení vaše nasazení a hodiny strávené v práci navíc pěknou odměnou. Je také možné, že vám nabídne novou pracovní pozici, takovou, o jaké jste ani nedoufali snít. Nemusíte se bát nabídku přijmout. Máte dostatečnou kvalifikaci, znalosti i předpoklady, abyste svou práci zvládli na jedničku. Užijte si svůj úspěch, zasloužíte si to.

Mohlo by vás zajímat: 5 znamení, která v roce 2024 čeká štěstí: Lvům a Střelcům se bude dařit jako nikdy

Čeká vás také nějaké papírování, uzavírání smluv či podepisování právních dokumentů. Buďte opatrní, i když je právě teď štěstěna na vaší straně, vždy je dobré každý dokument důkladně přečíst, nezapomínejte ani na ta docela malá písmenka, ve kterých mohou být skryté věci, které by se vám později nemusely líbit.

Pokud vás trápily nějaké zdravotní obtíže, přichází zlepšení. To však neznamená, že přestanete dbát na zdravý jídelníček i životní styl. Nezapomínejte se hýbat, tělo pohyb potřebuje a taková procházka podzimní krajinou vám udělá dobře na těle i duši.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky projekt plodnost výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.