Poselství andělů na týden od 23. října: Čeká vás důležité rozhodnutí, nenechte se zahnat do kouta

V tomto týdnu se vám bude zdát, že na vás každý tlačí a něco po vás chce, ideálně teď hned. Nenechte se však zatlačit do kouta a dejte si čas na rozmyšlenou. Co dalšího vzkazují andělské karty na nový týden?

Karta na tento týden: Dvojka ohně

Dvojka ohně symbolizuje partnerství a spolupráci, ale také výbornou předvídavost a dosažení cílů. Pokud rádi pracujete sami a máte pocit, že to pořád není ono, možná je na čase pouvažovat o spolupráci s někým, kdo dané problematice rozumí. Dny přejí vzájemné pomoci a sdílení. A vy byste tak mohli dosáhnout svých snů a cílů mnohem rychleji.

V pracovní oblasti vás čeká velmi důležité rozhodnutí, do kterého se vám vůbec nebude chtít, ale vedení na vás bude dost tlačit. Nenechte se zahnat do kouta, nechte si dostatek času na rozmyšlenou a teprve potom se vyjádřete. Klidně se poraďte se někým, kdo to s vámi myslí dobře. Ve hře jsou nové projekty a smlouvy, možná k vám přijde nová nabídka a vedení se jen bojí, že by o vás mohlo přijít. Při rozhodování dobře naslouchejte své intuici, povede vás tím správným směrem.

Čtěte také: Jakého máte partnera podle horoskopu: Berani jsou nevyrovnaní, Býci líní a oddaní

V partnerském životě přichází po období neshod a hádek konečně období klidu, vzájemného respektu, tolerance a lásky. Pokud lásku teprve hledáte, vydejte se do společnosti, váš partner už je někde velmi blízko a budete mile překvapeni, jak rychle mezi vámi zahoří hluboký cit. Nezapomínejte ani na přátele. Ozvěte se jim, potřebují vás, jen se bojí říct si o pomoc.

Vysnili jste si nové bydlení, dovolenou nebo třeba jen zajímavý kurz, ale pořád ne a ne narazit na to pravé? Nezoufejte a vyčkejte. I když se vám zdá, že se nic neděje, děje, jen to zatím nemůžete vidět a všechny věci k vám přijdou v ten správný čas. Nemá cenu tlačit na pilu, zbytečným chtěním byste vše jen oddálili.

Co předpovídají na tento týden mariášové karty, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky rozhodnutí výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.