Poselství andělů na týden od 25. září: Pozor na nechtěné těhotenství, dařit se bude lásce

Pokud už děti neplánujete, dejte si pozor, abyste nebyli nemile překvapeni. Dny přejí lásce a i ti, kteří prošli náročným rozchodem, se dočkají uzdravení bolavého srdce. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento týden?

Karta na tento týden: Trojka vody

Karta Trojka vody symbolizuje city, vášeň i lásku a vyzývá k zamyšlení nad tím, jak pracujete s vašimi emocemi. Je to ale také karta zábavy a oslav. Máte za sebou období, kdy jste tvrdě dřeli a teď přichází čas, abyste si odpočinuli a oslavili úspěch, kterého jste dosáhli. Nebuďte příliš skromní a přijměte ocenění za vaše zásluhy. Zasloužíte si to.

Pokud jste v poslední době prošli bolestivým rozchodem, vaše bolavé srdce se pomalu, ale jistě uzdravuje a vy vidíte konečně světlo na konci tunelu. Berte minulé bolesti a zklamání jako zkoušku i jako zkušenost, kterou už nebudete chtít opakovat a věřte, že i na vás čeká vaše druhá půlka, někdo, s kým se budete cítit skvěle a hlavně milováni. Nevzdávejte se naděje na lepší budoucnost.

Čtěte také: Horoskop napoví, proč jste stále nezadaní: Býci jsou pohodlní, Raci příliš svazují

Ostatní páry se mohou těšit na období plné lásky, vášně a vzájemného porozumění. Možné je také těhotenství, takže jestli jej neplánujte, dávejte pozor, ať nejste nemile překvapeni. Přijít může také žádost o ruku a plánování svatby. Čekají vás nádherné dny, tak se nezapomeňte o svou radost podělit s ostatními, znásobí se. Nezapomínejte ani na své rodiče a prarodiče, potěšte je návštěvou nebo pozváním na oběd.

Karta Trojka vody přeje také cestování, pokud můžete, vydejte se alespoň na krátký výlet, odnesete si z něj hromadu skvělých zážitků. Je výborný čas na různé oslavy a zábavu. Uspořádejte ještě poslední zahradní party, než podzim definitivně převezme vládu nad létem a užijte si společnost svých přátel a blízkých. Nemusíte stále jen pracovat, je nezbytné udělat si čas také na zábavu. Pamatujte, že život nejsou jen povinnosti, ale také radosti.

Co předpovídají karty Helen Stanku na září?

Sdílejte článek
Štítky láska těhotenství zábava výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.