Poselství andělů na týden od 28. srpna: Hrozí napětí i konflikty, snažte se jim vyhnout

Dny budou velmi dynamické, hektické a hlavně plné konfliktů a nedorozumění. Než se pustíte do hádky, nejprve se rozdýchejte, hádky ještě k ničemu dobrému nepřispěly. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento týden?

Karta na tento týden: Pětka ohně

Tato karta symbolizuje konflikty, soutěživost a napětí. Možná se ocitáte v situaci, v níž dochází dokonce k neshodám, nedorozuměním nebo rivalitě. I když vás to láká, snažte se vyhnout zbytečnému konfliktu a snažte se najít řešení, které by bylo přístupné pro všechny zúčastněné. Jen tak z daného souboje vyjdete jako vítěz.

Pětka ohně může naznačovat stres, nepokoj a nervozitu. Možná se cítíte pod velkým tlakem, ať už kvůli vnějším okolnostem, nebo nesplněným očekáváním. Je na čase, abyste celou situaci přehodnotili. Nejsou vaše očekávání nereálná? Můžete danou situaci změnit? Pokud ne, pak je potřeba, abyste si našli způsob, jak se uklidnit a vyrovnat se s emocemi. Jen tak se pohnete z místa.

Čtěte také: 4 největší smolaři podle horoskopu. Smůla se Rakům i Kozorohům doslova lepí na paty

Hádky budou na pořadu dne i ve vztazích. Ale hádky ještě nikomu nic dobrého nepřinesly. Zkuste se na chvíli projít, rozdýchat, ideálně odložit spory na druhý den, abyste mohli problémy řešit s čistou hlavou. Buďte otevření názorům partnera. Vztah je vždy o dvou a stejně jako máte vy nepříjemné pocity ve vztahu, může je mít i váš protějšek. Představte si, jak by vám bylo bez něj a určitě zjistíte, že žabomyší válka, kterou jste rozpoutali, je naprosto zbytečná.

V pracovní oblasti můžete pocítit závist okolí. Nepřející kolega na vás může něco požalovat šéfovi a vy se tak dostanete do nezáviděníhodné situace. Pamatujte, že není nic lepšího, než upřímnost. Pokud jste udělali chybu, přiznejte ji a rovnou přijďte s návrhem, jak ji napravíte. Šéf vaši upřímnost ocení a nepřející kolega utře nos. Do budoucna se však podobným věcem vyvarujte, pokud by se to opakovalo, šéf už by takové pochopení neměl.

Jaké bude září podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.