Poselství andělů na víkend od 1. prosince: Pozor na únavu a vyčerpání, naučte se říkat ne

Všichni na vás neustále valí nějakou práci a je jedno, jestli je to doma, nebo v kanceláři. V každém případě máte pocit, že už prostě nemůžete, a pokud s tím něco neuděláte, může vás dostihnout únava a naprosté vyčerpání. Co dalšího karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na tento víkend: Desítka ohně

Desítka ohně symbolizuje tvrdou práci, stres a možná i trošku temné myšlenky. Pokud jste v poslední době zahlceni prací a nevíte, kam dřív skočit, pak byste se měli na chvíli zastavit, poodstoupit stranou a podívat se na všechno, co děláte, z jiného úhlu. Opravdu je nezbytně nutné, abyste dělali všechnu tu práci právě teď? Nešla by nějaká odložit? Nebo delegovat na někoho z kolegů či rodiny? Pokud to totiž neuděláte, brzy vás může dostihnout únava a naprosté vyčerpání.

V práci máte už delší dobu pocit, že kolegů ubývá a vám úměrně s tím přibývá práce, kterou však nemáte náležitě ohodnocenou. I z toho pramení pocity frustrace a stres. Možná je na čase říct vedení rázné dost. Zkuste se postavit sami za sebe, i když to může znamenat nějakou nepříjemnost nebo konflikt, na konci budete rádi, že jste to udělali. Šéf totiž uzná, že je toho na vás moc a buď vám práci ubere, nebo vám přidá odměnu.

Přečtěte si také: Velký horoskop na prosinec: Býky čeká velké zklamání, Kozorohům hrozí přepracování

Ve vztazích pocítíte mírné zpomalení, možná až zastavení, ale to není nic špatného. Nic zásadního se neděje a vy si tak můžete po boku svého partnera užít krásný adventní čas. Jestliže partnera hledáte a někoho jste potkali, dejte na svou intuici, povede vás neomylně správným směrem. Pokud se vám na novém partnerovi něco nezdá, něco s vámi nerezonuje, nesnažte se to vytěsnit, později by to na vás vyskočilo v mnohem větší míře a nevěděli byste, co s tím dělat.

Dejte si pozor na zdraví, dlouhotrvající stres se začíná projevovat také na vašem zdravotním stavu. Jen proto, že se blíží konec roku, se nemusíte strhnout. Dopřejte si každý den alespoň malý čas sami pro sebe. Zajděte s kamarádkou na kávu, s rodinou do kina, nebo se projít zasněženou krajinou. Uvidíte, že se budete hned cítit o trochu líp.

Jaký bude prosinec podle výkladu mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky zdraví rodina stres únava výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.