Poselství andělů na víkend od 20. října: Pozor na hádky, budete výbušní

Tento víkend bude podle andělských karet velmi intenzivní, plný sporů, napětí a hádek. Pokud se jim chcete vyhnout, pak neřešte věci v afektu a naučte se komunikovat bez výčitek a obviňování. Co dalšího předpovídají andělské karty?

Karta na tento víkend: Pětka vzduchu

Pětka vzduchu často symbolizuje konflikty, rozepře a nedorozumění. Možná právě teď procházíte velmi neklidným obdobím, pociťujete napětí, snadno se necháte vyvést z rovnováhy a dochází mezi vámi a vašimi kolegy nebo blízkými k výměně názorů. Nenechte však tyhle rozepře zajít daleko, snažte se, než někomu odseknete, vydýchat a podívat na problém z jiného úhlu pohledu. Možná zjistíte, že nejste tak úplně spravedliví.

V práci nepůjdou věci vůbec podle vašich představ, budete mít pocit, že vám někdo neustále hází klacky pod nohy. Obviníte kolegu, že na vás donáší šéfovi, i když to nemusí být vůbec pravda. Možná vás už práce nenaplňuje a svou frustraci a nespokojenost si vybíjíte na ostatních. To je ale zcela zbytečné, zklidněte mysl a popřemýšlejte, jestli by nestálo za to změnit práci nebo třeba jen pozici. Jakmile uděláte rozhodnutí, okamžitě se budete cítit líp.

Čtěte také: Top 5 ochránců podle horoskopu. Muži ve znamení Raka i Býka se za vás budou bít

I ve vztazích dobře važte slova, nezapomínejte, že jednou vyřčená slova už zpátky nevezmete. A mohli byste toho velmi litovat. Ublížit druhému slovem je velmi snadné, ale napravit pošramocený vztah je velmi složité a někdy o svého partnera kvůli své prostořekosti dokonce můžete i přijít. Snažte se vše komunikovat v klidu a s chladnou hlavou. Pokud víte, že to v dané chvíli nedokážete, raději neříkejte nic.

Jestli vás v poslední době trápilo zdraví, nespěchejte do práce, dopřejte si čas na regeneraci a úplné vyléčení. I když před sebou vidíte účty a složenky, vaše tělo vám dává jasně najevo, že už nemůže. Měli byste ho poslechnout. Dbejte také na zdravý životní styl a dostatek spánku. Naučte se chodit do postele o hodinu dřív a mobil do ložnice vůbec neberte. Uvidíte, že za pár dní se budete cítit plni energie.

Říjen podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky hádky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.