Poselství andělů na víkend od 20. října: Pozor na hádky, budete výbušní

Tento víkend bude podle andělských karet velmi intenzivní, plný sporů, napětí a hádek. Pokud se jim chcete vyhnout, pak neřešte věci v afektu a naučte se komunikovat bez výčitek a obviňování. Co dalšího předpovídají andělské karty?

Karta na tento víkend: Pětka vzduchu

Pětka vzduchu často symbolizuje konflikty, rozepře a nedorozumění. Možná právě teď procházíte velmi neklidným obdobím, pociťujete napětí, snadno se necháte vyvést z rovnováhy a dochází mezi vámi a vašimi kolegy nebo blízkými k výměně názorů. Nenechte však tyhle rozepře zajít daleko, snažte se, než někomu odseknete, vydýchat a podívat na problém z jiného úhlu pohledu. Možná zjistíte, že nejste tak úplně spravedliví.

V práci nepůjdou věci vůbec podle vašich představ, budete mít pocit, že vám někdo neustále hází klacky pod nohy. Obviníte kolegu, že na vás donáší šéfovi, i když to nemusí být vůbec pravda. Možná vás už práce nenaplňuje a svou frustraci a nespokojenost si vybíjíte na ostatních. To je ale zcela zbytečné, zklidněte mysl a popřemýšlejte, jestli by nestálo za to změnit práci nebo třeba jen pozici. Jakmile uděláte rozhodnutí, okamžitě se budete cítit líp.

Čtěte také: Top 5 ochránců podle horoskopu. Muži ve znamení Raka i Býka se za vás budou bít

I ve vztazích dobře važte slova, nezapomínejte, že jednou vyřčená slova už zpátky nevezmete. A mohli byste toho velmi litovat. Ublížit druhému slovem je velmi snadné, ale napravit pošramocený vztah je velmi složité a někdy o svého partnera kvůli své prostořekosti dokonce můžete i přijít. Snažte se vše komunikovat v klidu a s chladnou hlavou. Pokud víte, že to v dané chvíli nedokážete, raději neříkejte nic.

Jestli vás v poslední době trápilo zdraví, nespěchejte do práce, dopřejte si čas na regeneraci a úplné vyléčení. I když před sebou vidíte účty a složenky, vaše tělo vám dává jasně najevo, že už nemůže. Měli byste ho poslechnout. Dbejte také na zdravý životní styl a dostatek spánku. Naučte se chodit do postele o hodinu dřív a mobil do ložnice vůbec neberte. Uvidíte, že za pár dní se budete cítit plni energie.

Říjen podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky hádky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.