Astročlánky

24. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů na víkend od 24. listopadu: Neodkládejte zásadní rozhodnutí

I když se vám vůbec nebude chtít, budete muset udělat nějaké rozhodnutí. Neodkládejte jej na později, zbytečně byste si vše zkomplikovali. Co dalšího andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na tento víkend: Dvojka vzduchu

Karta Dvojka vzduchu symbolizuje rozhodování, pochybnosti, ale také předstírání, že vlastně vůbec žádný problém neexistuje. Poznáváte se? Máte pocit, že poslední dny neděláte nic jiného, než zametáte pod koberec všechno, co je potřeba rozhodnout a tváříte se, že nic takového není? Pak vězte, že pokud rozhodnutí neuděláte, stejně vás to velmi rychle doběhne.

V pracovní oblasti buďte otevření novým myšlenkám a kreativitě. Možná přichází čas na nový projekt, nový přístup k práci nebo dokonce na změnu zaměstnání. Nebojte se chytit příležitost za pačesy, karty vám přejí a změny, které vás čekají, budou jen pozitivní.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na listopad: Býky čekají hádky, Raci by se měli víc věnovat rodině

V osobním životě jste mohli nebo stále ještě můžete řešit nějaké zdravotní problémy. Ať tak či tak, přichází čas, ve kterém se můžete těšit na uzdravení a zlepšení svého zdraví. Ale to neznamená, že zase budete své tělo zanedbávat. Zkuste začít dělat něco zcela nového, vyzkoušejte alternativní medicínu, jógu nebo meditaci. Nové zkušenosti vás naplní pozitivní energií a hlavně se vám podaří zbavit zastaralých myšlenek a názorů.

Ve vztazích buďte vnímavější vůči potřebám vašeho partnera. Pokud máte ve vztahu nějaký konflikt, právě nyní je vhodný čas najít kompromis a hledat společné řešení. Jen tak se můžete ve vztahu posunout dál. Pokud se vám to nedaří, zkuste najít odbornou pomoc. Dělat, že žádné problémy nemáte, se rozhodně nevyplatí, protože vás doženou v ještě mnohem větší míře a možná potom už vztah zachránit nepůjde.

Co nás čeká podle karet v listopadu?

Sdílejte článek
Štítky vztah rozhodnutí výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.