Velký horoskop na listopad: Býky čekají hádky, Raci by se měli víc věnovat rodině

AURA: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co vám předpovídají hvězdy na měsíc, v němž nám listí šustí pod nohama a příroda se pomalu ukládá k zimnímu spánku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na listopad 2023.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

V listopadu budete trochu jak na horské dráze. Jednou se budete bavit a užívat si života a pak se vše může změnit v hádky a nedorozumění. Prostě se to bude měnit jak listopadové počasí. Pokud na to budete připraveni, tak vás to nezaskočí a můžete toho využít. Trochu vás rozhodí vaše dítě.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Berana.

Býk

Na začátku měsíce se můžete s někým z původní rodiny pohádat, nejspíš s některým z rodičů. Vám to přijde nespravedlivé, ale pokud si necháte čas na rozmyšlenou, nakonec přijdete na to, že pravda není jen na vaší straně. Věnujte pozornost detailům i každé maličkosti, vyplatí se vám to.

Přečtěte si podrobný horoskop listopad pro Býka.

Blíženci

V listopadu zažijete ve všech oblastech života konečně klid a harmonii. Nebudete proto muset nic dělat, začne se to prostě samo skládat. A vás překvapí, jak jednoduché to může být. Práce bude tentokrát na druhé koleji, protože je čas na vztahy.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Blížence.

Rak

Potřebujete s rodinou zase navázat na vztahy, které dlouhodobě nepodporujete, a tak vám může pomoci prodloužený víkend nebo společná dovolená. Odložte telefon a opravdu se věnujete rodině, potřebují to. Navíc se dozvíte pár věcí, které vás velice překvapí a udělají vám radost.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Raka.

Lev

Přestaňte tolik utrácet, protože budete potřebovat peníze. Mohou se objevit nenadálé výdaje a mohly by vám chybět. Navíc přijde kamarádka, která potřebuje půjčit peníze, protože jí někdo odcizil peněženku a všechny karty. A byly to její poslední peníze.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Lva.

Panna

V prvních dnech nového měsíce vás čeká náhlé ukončení beznaděje a rozhodování. A definitivně se rozhodnete pro velkou lásku. Uzavřete tak vše z minulosti a tím se stabilizujete. Pozor si dejte ve vztahu na partnerovu žárlivost, z které plyne boj a hádky. Vše bude zahaleno nějakým tajemstvím. Koncem měsíce si užijete úžasný sex a velkou lásku.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Pannu.

Váhy

V rodině budete prožívat nějaké obtíže týkající se člena rodiny, který se ozve po delší době. Nikdo nebude přesně vědět, co po vás chce, ale způsobí poprask a najednou se objeví staří kostlivci ve skříni. Je dobré to do konce měsíce vyřešit, aby se vám to nevracelo a nastal klid.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Váhy.

Štír

Muž, který je už dlouho ve vašem životě, náhle ukončí svoje rozhodování v lásce a tím úplně uzavře minulost a dá vám svoji lásku najevo. Bude to pro vás velmi důležitý okamžik. Vy si pomyslíte, že vše je jen iluze, ale nebude to pravda. Ve vašem životě nastanou obrovské změny, posunete se dál a přijdou nové začátky. Koncem měsíce vás čeká sklizeň a hodně se začnete setkávat s lidmi, i když někdy budete muset schůzky zrušit, protože to nebudete stíhat. V závěru měsíce vás čeká hodně akční práce s mužem, kterého znáte.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Štíra.

Střelec

Práce vás může potrápit už na začátku měsíce, a to proto, že budete mít pocit, jako by někdo z kolegů zasahoval do vaší práce a kompetencí. Prostě si uvědomíte, že svoji práci máte rádi a bojíte se, že by vám ji někdo mohl vzít. Nemusíte se bát, je to jen výpomoc, zas to budete dělat sami.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku měsíce vás čeká rozhodování, zda odjet na výlet do oblasti, kde vám bude zima, nebo odjet do teplých krajů. Budete o tom chvilku přemýšlet, ale nakonec se rozhodnete pro teplo. Tenhle výlet vás hodně uklidní a zažijete pocit stability a vyřešení mnoha problémů. Koncem měsíce vám přijdou větší peníze, i v této oblasti zažijete stabilitu a klid.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Kozoroha.

Vodnář

Celý listopad pro vás bude tak nějak podivný. Dozvíte se spousty věcí, které jste se snad ani dozvědět nechtěli, a pak si nebudete vědět rady, co s těmi informacemi máte dělat. Nechte je být a neřešte to. Koncem měsíce se zase budete cítit poněkud odstrčeni a ignorováni, a to vám přinese frustrace. Snažte se udělat si něčím radost.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Vodnáře.

Ryby

Pouštíte se do víc projektů, než jste schopni zvládnout.

Přečtěte si podrobný horoskop na listopad pro Ryby.