Horoskopy

23. října 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Raky: Čeká vás milé překvapení, štěstí máte na dosah

RAK: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Raky v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže vyčistit domov? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Smrt. Nemusíte se bát, je to karta, která předpovídá ukončení jedné etapy. Vždycky to, co doslouží, musí odejít, aby se udělalo místo něčemu novému. Nezapomínejte, že je potřeba si užít každou chvíli, každý okamžik.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce se mohou věci, především v práci, protahovat, mohou vám trvat delší dobu, než jste chtěli a vás to bude zlobit a štvát. Ale karty naznačují, že všechno zlé je pro něco dobré. Čas nejde proti vám, ale pro vás. Nakonec z toho vyjde ještě lepší řešení, než jste si mysleli, že by vůbec mohlo být.

Ve druhé dekádě k vám přichází nečekané štěstí v podobě milého překvapení jak v práci, tak ale i v soukromé oblasti, kde se to týká vašeho partnera nebo někoho, na kom vám záleží. Vaši blízcí mohou získat nějakou výhru nebo se mohou prosadit. Přichází změna, na kterou jste čekali delší dobu, ale buďte opatrní, spěchejte pomalu. Zvažte delší cesty, není na to vhodný čas.

Ve třetí dekádě vás čekají mrzutosti s mladšími členy rodiny nebo s dětmi. Ozvou se přátelé, kteří potřebují vaši radu a pozornost. Dokážete jim dobře poradit, a přitom si uvědomíte nějaké moudro, které když budete říkat jim, jako kdybyste to říkali i sami sobě. Štěstí vás čeká také v láce a možný je i nezávazný flirt.

Rituál pro Raky na listopad

Tématem měsíce je čištění domova. Protože se otevírají brány mezi světy, mohou k vám přicházet duchové, a to jak dobří, tak i zlí. Kdybyste se necítili úplně dobře, potom vám může pomoci vykuřovadlo, které je velmi páchnoucí, ale skvěle funguje, a tím je čertovo lejno. Pokud s ním projdete celý byt a otevřete okna a dveře, tak se vám podaří vypudit všechny nežádoucí a negativní energie.

Listopadový výklad karet pro znamení Raka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)