Velká věštba na listopad pro Ryby: Pozor na nevýhodné nabídky, nenechte se napálit

RYBY: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Ryby v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vás může ochránit před démony? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Ďábla. Ale neděste se. Ďábel může být velmi příznivá karta, když si uchováte humorný nadhled a nedovolíte, aby vás někdo strašil a zveličoval, navíc umí podpořit intuici. Pamatujte však, že kdo chce moc, nemá nic, což je heslo, které vás bude provázet celým měsícem.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují velmi pěkný začátek měsíce, kdy budete spokojeni, budete mít radost z dětí, čeká vás uznání od mladších lidí kolem vás. Uděláte si čas buď na meditaci, nebo alespoň na brouzdání svým svědomím.

Druhá dekáda přináší změny především v pracovní oblasti. Přichází k vám nové příležitosti i nabídky, skvěle vám půjde učení a pochopení nových věcí. Finančně byste na tom měli být dobře.

Na přelomu druhé a třetí dekády můžete dostat nějakou informaci, která však nemusí být pravdivá. Velmi záleží, jak na ni zareagujete, nenechte se chytit na nevýhodnou smlouvu. Pokud zvažujete jakékoliv finanční produkty, vybírejte pouze u ověřených institucí. Nenechte se napálit. Pokud budete naslouchat své intuici, tak nic, co půjde proti vám, nepodepíšete. Konec třetí dekády je velmi pěkný, čeká vás radost, štěstí v lásce i dárek od někoho, kdo vás má rád. Také k vám přijde informace, která vám pomůže odhalit nějaké tajemství.

Rituál pro Ryby na listopad

Tématem tohoto měsíce je vykuřování a tím nejlepším vykuřovadlem proti démonům je tis. Jenom si dejte pozor, je jedovatý.

Listopadový výklad karet pro znamení Ryb od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)