Velká věštba na listopad pro Kozorohy: Můžete si finančně polepšit, ale musíte zabrat

KOZOROH: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Kozorohy v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vám přinese štěstí? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Desítka disků, to znamená, že byste se mohli finančně zahojit. Ale samozřejmě nic vám nespadne do klína jen tak, budete pro to muset něco udělat, vyvinout nějakou aktivitu. Nesedět, nestát a nekoukat, ale využívat příležitosti, protože ta příležitost tady je, ale budou po ní koukat i druzí, nejen vy.

Co říkají mariášové karty?

Začátek listopadu bude ve znamení vyřizování úředních věcí, které souvisí s různými povoleními, ale vše si dokážete správně nastavit. Čekají vás dobré vztahy s lidmi, můžete poznat i nějaké nové přátele. Ale tito lidé, kteří přicházejí v přátelské rovině, vás mohou posunout i v pracovní oblasti a napomoci vám ke kariérnímu růstu. Nejedni z vás, milí Kozorozi, se mohou i zamilovat.

Druhá dekáda slibuje pozvání na nějakou příjemnou akci, také budete rekonstruovat váš domov, což vám půjde moc hezky od ruky a budete z toho mít velmi dobrý pocit. Někdo vás překvapí nabídkou, která s sebou ponese i nečekané výdaje, ale je to pro dobrou věc a vy byste mohli díky tomu získat něco, co byste opravdu moc chtěli.

Třetí dekáda přinese nové možnosti finančního přilepšení, ale i tady je vidět velká konkurence, o danou příležitost budou mít zájem i jiní a kdo dřív přijde, ten dřív mele. Takže to bude o vaší obratnosti, o tom, jak dokážete prodat to, co umíte, abyste měli alespoň drobný náskok před těmi ostatními.

Rituál pro Kozorohy na listopad

Tématem měsíce je vykuřování, ke kterému můžete běžně použít bílou šalvěj nebo levanduli, ale vy vyzkoušejte řepu, kterou dříve lidé nahrazovali mandragoru, a která dokáže přitáhnout a přivolat do života štěstí a umí vás chránit před negativními energiemi.

Listopadový výklad karet pro znamení Kozoroha od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)