Velká věštba na listopad pro Váhy: Hlídejte si své zdraví a dejte pozor na úrazy

VÁHY: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Váhy v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže splnit přání? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Královna pohárů. Je to karta zrcadlení, takže co budete vysílat svému okolí, to vám bude okolí vracet zpět. Budete soustřeďovat své úsilí a myšlenky směrem ke své rodině, k lidem, na kterých vám záleží, které máte rádi.

Co říkají mariášové karty?

Ze začátku měsíce se mohou objevit drobné zdravotní potíže a může přijít nějaké nedorozumění s vašimi přáteli. Naštěstí si to budete mít možnost všechno vyříkat. A konec první dekády už vychází přesně naopak, povezete se na vlně dobré nálady a optimismu.

Uprostřed druhé dekády si hlídejte zdraví své, svých potomků a lidí, na kterých vám záleží. Dávejte pozor na úrazy, hlídejte, jestli mají vaše děti všechno v pořádku, přichází k vám nějaké mrzutosti, kterým můžete předejít. Koncem druhé dekády to vše budete schopni pořešit, možná s tím bude spojený nějaký výdaj, který budete muset zaplatit. Tak opatrně, ať nedoplácíte na chyby druhých lidí, vděku byste se nedočkali.

Třetí dekáda vychází velmi pěkně. Něco se vám vrací zpět, něco byste mohli zhodnotit, vychází krásná karta na lásku a štěstí a máte poblíž sebe nějakého velkého zastánce. Čeká vás milá událost, kde se budete cítit moc dobře.

Rituál pro Váhy na listopad

Pokud chcete, aby se vám splnilo nějaké přání, které je čisté a od srdce, tak si zapalte ve vykuřovací misce myrhu. Kromě toho, že vám splní přání, provoní a pročistí celý domov, vyladí vás také na vyšší energie a ochrání od těch temných.

Listopadový výklad karet pro znamení Váhy od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)