Velká věštba na listopad pro Lvy: Prokrastinace bude vaše druhé jméno

LEV: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Lvy v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kouzelný rituál vám pomůže ochránit vaše srdce? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Desítka disků. To je karta, která vás nenechá ani chvíli sedět, protože pokud budete chtít využít všechny příležitosti, které k vám přichází, abyste získali to, po čem toužíte, tak pro to budete muset něco udělat. Příležitosti budou velmi dobré a bylo by škoda je nevyužít.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že v listopadu to budete mít velmi intenzivní a rychlé, jen první dekáda bude pomalejší, věci se potáhnou, vy nebudete moct dodělat to, co chcete, protože vám do toho neustále bude něco skákat. Prokrastinace bude vaše druhé jméno. Ale nakonec se vybičujete a věci dotáhnete do zdárného konce, abyste měli více času na své soukromí, které pro vás bude velmi důležité. Čeká vás štěstí v lásce, randění a příjemná společnost. Přijde k vám také velmi důležitá informace, která pro vás bude později velmi zásadní, takže mějte uši a oči nastražené.

Druhá a třetí dekáda je hlavně o pracovních příležitostech, budete přehodnocovat finance. V soukromé oblasti vám bude štěstí také přát. Čekají vás rande, výlety s někým, na kom vám záleží, případně také nějaké společné projekty, ze kterých budete mít radost. Připravte se na to, že vám to lidé nemusí přát, mohou žárlit nejen na vaše pracovní úspěchy, ale také na vaše soukromí. Budete mít výdaje spojené s cestováním.

Rituál pro Lvy na listopad

Pro vás bude v listopadu velmi vhodná damašská růže, která se používá jako silné vykuřovadlo a dokáže očistit čtvrtou čakru, zbavit vás bloků, které způsobují, že nedůvěřujete lidem a nechcete se znovu zamilovat. Také dokáže chránit před démony a černou magií a chránit vaše srdce.

Listopadový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)