Velká věštba na listopad pro Panny: Dejte si pozor na žárlivost druhých, někdo vám nepřeje úspěch

PANNA: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Panny v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže vyčistit prostor? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Šestka disků. To je karta, která ukazuje vás jako samaritány, kteří pořád léčí ty druhé, sami na sebe tolik nemyslí, jsou velmi ochranitelští, pečliví a žijí takový jednolitý život, kdy není příliš mnoho výkyvů, jsou ponořeni do své práce. Je to pro vás šťastné období, hlídejte si, kdo vám co říká, abyste něco nepřeslechli. Tato karta vás také chrání před všemi škarohlídy, takže se nenecháte stáhnout do chmurných vizí.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude pro vás velmi pěkný, s dobrým pracovním tempem. Přichází odměna, pochvala, ale zároveň vám přibude další práce. Je to na vás, jak se k tomu postavíte.

Druhá listopadová dekáda vychází vcelku hezky, ale dávejte si pozor na své zdraví. Hlídejte si všechno, co souvisí s pohybem. Buďte opatrní na končetiny, klouby, šlachy a také na klacky pod nohama. Lidé vám nedokážou odpustit úspěch a můžete pocítit z jejich strany žárlivost, ale nemělo by vám to ublížit, protože nad sebou máte ochranu.

Třetí dekáda bude z celého měsíce nejkrásnější. Ustojíte nějakou finančně náročnou investici. Přichází radost v oblasti citů, rodiny, máte kolem sebe přátele, se kterými můžete strávit příjemný čas a přijít na jiné myšlenky a čeká vás také štěstí v lásce.

Rituál pro Panny na listopad

V listopadu můžete použít očistný kouř ze jmelí, které bylo velmi oblíbené u Keltů. Jmelí je magická rostlina, která umí chránit a má velmi silný očistný charakter. Takže pokud budete chtít očistit svůj prostor, sáhněte právě po této kouzelné bylince.

Listopadový výklad karet pro znamení Panny od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)