Velká věštba na listopad pro Berany: Dávejte si pozor na zdraví a obrňte se trpělivostí

BERAN: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Berany v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Svět. To znamená, že budete cestovat, možná se vám budou nějaké věci uzavírat. Vypadá to, že jste uzavřeli jednu životní etapu a další se vám právě teď otevírá.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují na začátku měsíce vcelku pěkné události. Budete mít nějaké výdaje, ale na samé potřebné věci a vše v pohodě ustojíte. Uděláte si něčím radost a budete se pohybovat ve společnosti lidí, na kterých vám záleží. Očekávejte také nějakou příznivou zprávu ohledně vaší práce a věcí, které chcete řešit. Pokud stojíte o lepší pracovní pozici, vyplatilo by se vyvolat jednání, protože vám bude přáno.

Ve druhé dekádě byste se měli chránit a dávat pozor na své zdraví. Také jsou možné  nějaké kolize, především ve vztahu, na přetřes mohou přijít peníze a investice, budete řešit, jak s penězi nakládat. Ale vy si své názory dokážete obhájit a vše v klidu ustojíte.

Ve třetí dekádě vás čekají úřední jednání, která s sebou přinesou nějaké mrzutosti a nepříjemnosti. Budete chtít dotáhnout spoustu věcí, ale nebudete vědět, kde vám hlava stojí a ať se budete snažit sebevíc, budete mít pocit, že se vám vše vrací zpátky pod nohy. Může se vám zdát, že je vše otočené proti vám, ale to skončí s koncem měsíce. Přijde obrovská úleva a můžete se těšit na nový, mnohem příjemnější měsíc, který je před vámi.

Rituál pro Berany na listopad

V listopadu byste si měli připomenout dávný rituál očišťování obydlí, kdy vymete ven se smetím i všechny negativní energie. A stejně tak můžete svůj domov vyčistit pomocí kouře. Použijte k tomu bílou šalvěj, obejděte s ní všechny místnosti. Pokud potřebujete něco vypudit a vyhnat pryč, točte s ní proti směru hodinových ručiček. A pokud si naopak chcete něco do života přitáhnout, tak zase po směru hodinových ručiček.

Listopadový výklad karet pro znamení Berana od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)